Macie tutaj bardzo ciekawe tematy... ale na forum mało osób bywa w tym samym czasie... Apropo nowych tematów, to myślę, że przydałoby sie coś o webmasterstwie, bo chciałam się zapytać o zrobienie takiego forum, poprosić o pomoc w php... i wogóle myślę, że wemasterstwo, to bardzo ciekawy temat i przydałby się dział o nim traktujący...
_________________ poznajecie mnie?
to ja... wyslanniczka_wiatru...
Weronika Gość
Wysłany: Pią 04 Kwi, 2003 12:40
Przepraszam ale myszonka ma racje bo niektórzy wiedzą co nieco lecz zapewne to ukrywają. A inni pewnie nie wiedzą czy to np.:Jak sie robi tabelke w jenzyku Java Spitc. Nie ukrywajcie tatlentów to dobra rzecz dla tutejszej grupy osób.
A inni pewnie nie wiedzą czy to np.:Jak sie robi tabelke w jenzyku Java Spitc.
LOL
nie pisze sie "Java Spitc" tylko "Java Script" a w skrocie "JS"
no ja tu malo kiedy bywam, ale porady moglbym raz na jakis czas dawac... html to proscizna... ostatnio zaczalem bawic sie skryptami w PHP
Witajcie!
Właśnie przegrzebując forum znalazłem ten temat.
Oczywiście że sie zgadzam wkońcu sam poprosiłem Age o dodanie paru nowych tematów...
A poza tym sam to forum moderuje...
_________________ Przepraszam wszystkie dziewczyny na tym forum!!! W szczególności: Toje, Iśke, Nene, Wero...