| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak myślicie
Autor Wiadomość
motylek907 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 19 Wrz, 2005 19:02   Jak myślicie Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak myślicie powinnam się interesować już dorastaniem jak mam prawie11 lat(w styczniu skończę) Mad

Numer Gadu-Gadu
2526600
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 19 Wrz, 2005 19:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Myślę, że powinnaś zacząć, bo czemu nie? Interesować się czymkolwiek jest dobrze, a już wcale tak niedługo to Cię czeka
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pon 19 Wrz, 2005 20:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Każdy kiedyś zaczyna interesować się swoim ciałem i płcią przeciwaną (pomijając nieliczne wyjątki) . U niektórych zaczyna się to wcześnie a u innych troszkę później. 11 lat to po prostu norma.

Numer Gadu-Gadu
7399523
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 19 Wrz, 2005 20:11   

Nie musisz, ale... hm... nie tyle powinnaś, co na dobre Ci to wyjdzie. Będziesz wiedziała dokładniej co się dzieje z Tobą i Twoim ciałem etc.
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 19 Wrz, 2005 21:14   

Najwyższy czas żebyś zaczeła, powoli zaczynasz dojrzewać i to przyjdzie samo z siebie.
Powrót do góry
motylek907 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 19 Wrz, 2005 21:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzięki wam sie czuje lepiej bo na wszystkich forach piszą mi że jestem za młoda na takie bzdury !!!!!!!!!!! Sad

Numer Gadu-Gadu
2526600
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 20 Wrz, 2005 15:28   

motylek907 napisał/a:
Dzięki wam sie czuje lepiej bo na wszystkich forach piszą mi że jestem za młoda na takie bzdury !!!!!!!!!!! Sad

kiedys trzeba zaczac, a to juz odpowiedni okres (oczywiscie czasu ;P) na takie tematy. dojrzewa sie miedzy 11 a 16 rokiem zycia, wiec nawet istynialy przypadki, ktore w wieku 9 lat dostaly piewsza miesiaczke. trzeba sie przygotowac ;]
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 20 Wrz, 2005 18:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

owszem ze to normalne, i to na pewno nie sa bzdury, lepiej wczesniej sie dowiedziec niz pozniej, tylko nie rozumiem po co 10 tematow zakladac o tym.. ta sama tematyka, to napisala bys to razem..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu