Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Pon 19 Wrz, 2005 20:08
Każdy kiedyś zaczyna interesować się swoim ciałem i płcią przeciwaną (pomijając nieliczne wyjątki) . U niektórych zaczyna się to wcześnie a u innych troszkę później. 11 lat to po prostu norma.
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 19 Wrz, 2005 20:11
Nie musisz, ale... hm... nie tyle powinnaś, co na dobre Ci to wyjdzie. Będziesz wiedziała dokładniej co się dzieje z Tobą i Twoim ciałem etc.
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 19 Wrz, 2005 21:14
Najwyższy czas żebyś zaczeła, powoli zaczynasz dojrzewać i to przyjdzie samo z siebie.
Dzięki wam sie czuje lepiej bo na wszystkich forach piszą mi że jestem za młoda na takie bzdury !!!!!!!!!!!
Wysłany: Wto 20 Wrz, 2005 15:28
motylek907 napisał/a:
Dzięki wam sie czuje lepiej bo na wszystkich forach piszą mi że jestem za młoda na takie bzdury !!!!!!!!!!!
kiedys trzeba zaczac, a to juz odpowiedni okres (oczywiscie czasu ;P) na takie tematy. dojrzewa sie miedzy 11 a 16 rokiem zycia, wiec nawet istynialy przypadki, ktore w wieku 9 lat dostaly piewsza miesiaczke. trzeba sie przygotowac ;]
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 20 Wrz, 2005 18:34
owszem ze to normalne, i to na pewno nie sa bzdury, lepiej wczesniej sie dowiedziec niz pozniej, tylko nie rozumiem po co 10 tematow zakladac o tym.. ta sama tematyka, to napisala bys to razem..