| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
biseksualizm?
Autor Wiadomość
Karolina(KINA) Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 1 raz
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 13 Paź, 2005 23:10   biseksualizm? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

-Nigdy nie całowałam się z dziewczyną i nawet nie byłam związana „mocniejszym” uczuciem. Rolling Eyes Mimo to ciągnie mnie do kobiet. Przyglądam się ich kształtom, Shocked urodzie, sposobie bycia(nie jest to bezinteresowne Laughing ). Ich delikatność i zmysłowość zaczyna coraz bardziej mnie ciekawić. Zadaje sobie czasem pytanie- Jak to jest móc pocałować kobietę?
Question -Z kolei męski ciepły dotyk aż przyprawia o miły dreszcz, czy wtulenie się w ramiona chłopaka sprawia poczucie bezpieczeństwa. Mr. Green

Czy to jest tylko ciekawość?
Czy jestem biseksualna?
Jak to sprawdzić? -Pocałować kobietę? Hm?

[ Dodano: Czw 13 Paź, 2005 22:16 ]
może nie powinnam pisać o tym na tym akurat forum, tylko na "sex"
Ale właśńie nie chodzi mi o sex Exclamation . Zastanawia mnie ... czy tego zachowania mogą być postawą do jakiegos stałego związku z kobietą?

Numer Gadu-Gadu
2977912
Nim_Nen
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 14 Paź, 2005 04:36   

Takie pomysły są częste w wieku dojrzewania po za tym co tu dożu mówić bisexualizm jest w modzie.
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 14 Paź, 2005 09:26   

biseksualizm jest wtedy jak podoba ci sie kobieta ale chodzi Ci o seks
homoseksualizm jak tylko ci sie podobaja..

W wieku dojrzewania dzieją sie różne dziwactwa,moze tylko dlatego tak na nie patrzysz,bo chcesz porownac swoj np. biust do tego co maja kobiety i dlatego Cie fascynują
Powrót do góry
Nim_Nen
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 14 Paź, 2005 09:43   

Koleżanka szaleje za rudymi ludźmi laskami też, ale ja raczej jje o to nie posądzam, ona też się fascynuje. Każda dziewczyna na swój gust potrafi stwierdzić, która jest łądna, a która nie
Powrót do góry
Anadriel Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 25 Paź, 2005 22:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pewnie jest to coś w stylu tego co moje poprzedniczki i poprzednicy mówili, jest to też w pewnym stopniu jakies zainteresowanie płcią własną, ale w wieku dojrzewania zjawisko jest bardzo powszechne więc raczej nie ma sie cotak o to martwić, poza tym rzeczywiście, muszę przyznać rację: biseksualizm JEST w modzie Wink

Numer Gadu-Gadu
5297084
Odpowiedz do tematu