-Nigdy nie całowałam się z dziewczyną i nawet nie byłam związana „mocniejszym” uczuciem. Mimo to ciągnie mnie do kobiet. Przyglądam się ich kształtom, urodzie, sposobie bycia(nie jest to bezinteresowne ). Ich delikatność i zmysłowość zaczyna coraz bardziej mnie ciekawić. Zadaje sobie czasem pytanie- Jak to jest móc pocałować kobietę?
-Z kolei męski ciepły dotyk aż przyprawia o miły dreszcz, czy wtulenie się w ramiona chłopaka sprawia poczucie bezpieczeństwa.
Czy to jest tylko ciekawość?
Czy jestem biseksualna?
Jak to sprawdzić? -Pocałować kobietę? Hm?
[ Dodano: Czw 13 Paź, 2005 22:16 ]
może nie powinnam pisać o tym na tym akurat forum, tylko na "sex"
Ale właśńie nie chodzi mi o sex . Zastanawia mnie ... czy tego zachowania mogą być postawą do jakiegos stałego związku z kobietą?
_________________ Karolina
Nim_Nen -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 14 Paź, 2005 04:36
Takie pomysły są częste w wieku dojrzewania po za tym co tu dożu mówić bisexualizm jest w modzie.
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 14 Paź, 2005 09:26
biseksualizm jest wtedy jak podoba ci sie kobieta ale chodzi Ci o seks
homoseksualizm jak tylko ci sie podobaja..
W wieku dojrzewania dzieją sie różne dziwactwa,moze tylko dlatego tak na nie patrzysz,bo chcesz porownac swoj np. biust do tego co maja kobiety i dlatego Cie fascynują
Nim_Nen -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 14 Paź, 2005 09:43
Koleżanka szaleje za rudymi ludźmi laskami też, ale ja raczej jje o to nie posądzam, ona też się fascynuje. Każda dziewczyna na swój gust potrafi stwierdzić, która jest łądna, a która nie
Pewnie jest to coś w stylu tego co moje poprzedniczki i poprzednicy mówili, jest to też w pewnym stopniu jakies zainteresowanie płcią własną, ale w wieku dojrzewania zjawisko jest bardzo powszechne więc raczej nie ma sie cotak o to martwić, poza tym rzeczywiście, muszę przyznać rację: biseksualizm JEST w modzie
_________________ Obojętność jest jak lód polarny na biegunach: zabija wszystko. (Honore de Balzac)