Hejka :)Chcę sobie zmienić fryzurke na wiosne :-) Szukałam w necie jakieś ładnej propozycji, ale nic nie znalazłam Czy znacie może jaką stronke z katalogiem fryzur? Jeśli tak, to byłabym wdzięczna Buzia
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 19 Mar, 2005 20:26
buzia buzia...
cmoknij sie do wryzjera...tam maja multum gfazetek tego typu..i pełno specjalistów...jak gazteki to pewnie jakies Twoje style i czy inne paskudztwa jak glamoure i tym podobne o modzie...a strony...łatwiej poszukać wśród aktorek niż modelek...różnice sa mimowszystko..do modelki sie nigdy nie dotrze ze względu na sztab tapetotwórczy kazdego dnia i nocy ...
jak jestes blon to polecem efekt słońca...krótkie do ramion , zawinięte u dołu na zewnątrz...
dobrze wychodzi tez przy czarnych ale podfarboanych na fiolet czy beż...
albo włosy takie jak w kręgu...ale to zaleznie od karnacji cery i długości nosa zalezy co chce sie ukryć:>
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 19 Mar, 2005 23:05
ja polecam strone www.fryzury.com
zakładka fryzury
a potem panie
i masz wybor, dlugie krotkie i takie tam
ja się podczas ferii zimowych sama obcielam (grzywke podcielam, pocieniowalam i takie tam) potem ufarbowalam, a przedwczoraj zrobilam to znowu (ufarbowalam) i znow jestem ryza
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 20 Mar, 2005 08:08
wsuwasz ryż o smaku bordo
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 20 Mar, 2005 15:39
Dzięki wierba :* wybrałam sobie już coś z tego katalogu co mi poradziłaś =D
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 20 Mar, 2005 16:07
poka poka....zdjęcie samej fryzury..swoejego ni musisz,
wiemy ze bedzie czarne..............
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 20 Mar, 2005 17:45
Tsej, co ma być czarne??
A to ta fryzurka :
Powiem tylko fryzierce,żeby włosy były zdziebko krótsze i bedzie spoczko ;-D
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 20 Mar, 2005 19:39
BlackLady bardzo ładna fryzurka, tyle że to będzie wyglądać troszke gorzej w rzeczywistości Na zdjęciu pewnie jest: żel, lakier, guma etc.