Niewiedziałam gdzie umieścić ten temat to postanoiwłam ze właśnie umieszczę go w tym dziale=]......No więć tak dzisiaj na gg napisała do mnie jakaś Zdzisława:p i tam mi napisła zebym wysłaał sms o tresci Wrocka na numer ***** a dowiem sie co mnei spotka w nastpenym tygodniu...oczewiwscie jej neiwierzyłam a ta mi kazała zadac pytanie a odpowie za darmo na nie..no to ja sie jej pytam w kim jestesm obecniej zakochan i czy cos ztego wyjdzie=] i jak sie okazła napisała wszystko prawda az mnei zdziwiło no to dała mi jeszce 5 pyatcn nieważne jakich:P i je3j zadałam nawet takei co tlyko moja rodzina o tym wie a ona mi wszystko napisała jakby wszystko wiedziała o moim zyciu i mojej rodzinie...ja sie pytam dlaczego napisała do mnei a ona ze wie ze ja teraz potrezbje szczesci bo w nie nie uwierze i zebym sie cieszyła zyciem bo inaczej to długo nei pozyje....Tak to prawda ostanio mam mały metlik w głowie co do zycia i w ogole jestesm =( i nie mam humoru ale potem nagle napisła a teraz znikam z twojego zycia...na zawsze..i pamietaj o moich radach i czasem odczujesz moja obecnosc...zegnaj na zawsze....I znikła =( ...Teraz nieiwme co ja mam o tym wszystkich myśleć bo wszystko prawde napisała i w ogole wiedziła ze jestes m tearz nieszczesliwa=(....Ale dziwne ze akurat do mnei napisła i ze mnei tak znła i w ogole tak wywrózyła mi z gg=/ troche wydaje mi sie to dziwne i zastanawiam sie jak to możliwe ?? a co wy o tym myślicie???MOja kumpela mowi ze moze to jakis anioła PAn Bóg zesał bo wiedział ze potrezbuje pomocy ....hehe....eehhh nieiwem co teraz myśleć mam o tym wszystkim
Jest to conajmiej dziwne , może ktoś z twojej rodziny nabija się z Ciebie lub to Bóg który zesłał Ci anioła przez gg w co bym naprawde wątpiła. Może to twoja kumpela, która robi sobie żarty.
_________________ "Lepiej nie mówić nic, niz mówić o niczym."
"Nie wystarczy urodzić się człowiekem, trzeba nim jescze być."
"Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie."
Najprościej sprawdzić to można tak, że dałabyś komuś postronnemu nr gg (ona sie na gg do Ciebie odezwała, tak?)tej... Zdzisławy i żeby on sprawdził czy jego życie tez tak doskonale zna
Prawdę mówiąc myślę, że ktoś kto Cie dobrze zna zrobił sobie jajca, ale sama przyznam wierzę w los i przeznaczenie. A więc skoro coś takiego jest istnieja na pewno ludzie którzy umieją je rozszyfrować. Aczkolwiek nie sądzę, żeby miały na imię Zdzisia i biegały po gg i przepowiadały przyszłość i znały czyjeś uczucia
Pozdrawiam.
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 31 Paź, 2005 21:24
jakas Twoja kolezanka/przyjaciolka dobrze Cie zna, i wiedzaiala, ze moze Ci pomoc takim czyms.
No więc tak moja koleżanka nie mogła to być bo ona gadała ze mną na gg wtedy i niektóre rzeczy co mi ta niby wróżka pisała to nikt o tym niewiedział więc...pisała nawet ze teraz mamy goscia w domu i czesc naszej rodziny nie jest zadowolona i to prawda:p a tlyko moja rodzina o tym wiedziała a kazdy był w domu i sobie jaj nie mógł robić ani ktoś z bliskich.....Ale moja siostra po przeczytaniu tego sie smiała ze to niemożliwe ze wroźka tak na gg itd:p....No własnie ja tez w to niewierzę a więc....Wydaje mi sie to dziwne ale nikt do niej nei może napisac bo albo raz się wyśwetla ze nei ma takeigo numeru na gg=/ albo cały czas jest ten numer niedostepny.....
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 01 Lis, 2005 17:26
moze to siostra? ;]
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 01 Lis, 2005 18:32
to zadaj jej pytanie takie na ktore nikt procz Ciebie nie zna odpowiedzi ani nikt z rodziny ani kolezanka ;]
albo: jaką ocene dostanę ze sprawdzianu z matmy ;]
Nie zapytam sie jej już ani nic bo ona jak to naisła Znikła zmojego zycia na zawsze..a na GG jest zawsze niedostepna jak napisłam do neij z eby mi odpisła jak bedzie dostpena to nic=/
hehe a co do podania numeu gg to niewiem nieiwme