Dobra, bo wyszła z tego w SB wieelka wojna, a ja chciałem to podsumować i wyjasnić:
- przede wszystkim sry for Kinga - troche przegiąłem z tą marchewkową akcją... w sumie bylem troche wkurzony i ze mnie troche chamstwa wyszlo ;P Poza tym nie miałem pojęcia, że sprawa wygląda aż tak poważnie. Bez urazy ok?
- Tsej - również bez urazy man Troche zesmy sie spieli, ale ja nie lubie po prostu jak ktos caly czas jedzie po tym co ja probuje robic
- Ombre - thx za poparcie sią Wpadlismy jednak nieco w bledne kolo
- Inji - same here
- scv - też bez urazy - mówię, troche się wkurzyłem i mnie poniosło
No i to chyba tyle.. do tej ekipy thx i sry.. aaa no i racja:
Co ja mam Ci powiedziec ?
Moze tyle ze przeprosiny które nie wypływaja z nas z srodka, a jedynie z jakiegos nacisku or sth ... nie maja zadnego znaczenia. Moze to ze ja sobie swoich problemów nie wybrałam, poczytaj conieco chociazby o anoreksji, i uwierz ze gdybym mogla to bymz tego wyszla. Czeste badania do tego stopnia ze reka od pobierania krwi jest sina ( yh ) nie sa przyjemne.
Tyle ... bo o reszcie nikt nie musi wiedziec ..
Pozatym wydaje mi sie ze jakkolwiek niepowaznie badz powaznie wygladałaby sprawa ... jednak jak kazdemu takze i mi nalezy sie szacunek, nie uwazasz ?
Ariamehr -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 25 Lis, 2005 00:18
Skróty przy przeprosinach świadczą o braku szacunku, nie wiem, czy o tym wiesz, ale uprzedzam,
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 25 Lis, 2005 12:27
takie tematy do offtopów prosze, i tak zaraz bedzie tu kolejne niepotrzebne...
- srry for Tsej, niepotrzebnie z nim zadarłem, teraz zrozumiałem swój błąd, pojąłem, że jest starszy ode mnie oraz że studiuje no to przecież szacun...
- Artoo wcale nie uważam że jesteś dresem, to było napisane impulsywnie po zobaczeniu twojej wypowiedzi. srry for dat.
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 26 Lis, 2005 13:34
Inji napisał/a:
moje podsumowanie:
- srry for Tsej, niepotrzebnie z nim zadarłem, teraz zrozumiałem swój błąd, pojąłem, że jest starszy ode mnie oraz że studiuje no to przecież szacun...
- Artoo wcale nie uważam że jesteś dresem, to było napisane impulsywnie po zobaczeniu twojej wypowiedzi. srry for dat.
ja rozumiem że sztuka przepraszania jest *bardzo* trudna ale żeby az tak? niemniej nie zostałem urażony wcześniej przez ciebie inji...teraz natomiast tak