Nie wiem czy temat pasuje do tego działuale dobra tam.
Dzisiaj w szkole jeszcze nie oficjalnie ogloszono epidemie, najpierw pielegniarka mowila ze to zapalenie opon mozgowych, ale nic nie wiadomo. W toalecie trzeba myc rece i dezynfekowac jaki chloro costam, przed jedzeniem obiadu. Nie dawac nikomu swojego picia itd. ttroche zaczynam sie bac, a do tego cala smierdze od tego plynu. Cała skzola jest dezynfekowana. Zobaczymy jutro jak sanepid stwierdzi co to za epidemia. Mam nadzieje, ze to tylko podejrzenia.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 21 Paź, 2005 07:15
u mnie nic takiego nie ma, moze gdzies blisko waszego miasta mieli podejrzenia ptasiej grypy? a moze zwyklej grypy;p nie chca zeby szkoly puste byly..
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 21 Paź, 2005 10:39
a ja nie wiem czy u mnie coś takiego jest
bo sama chora jestem, mam grype żołądkową:/
z tego co słyszałam w mojej klasie jest około 9 osób chorych, to mało
w zeszłym roku pamietam czas jak w kazdej klasie było około 7-8 osób [na 36-37] a w niektórych klasach nikogo
jeśli to miałaby być epidemia zapalenia opon mózgowych to fakt, nie są już żarty lepiej sie zabezpieczać
a ptasia grypa jest hen hen daleko stąd i pewnie sie niepojawi u nas
edit - i po krótkim namyśle przenosze do innych pytań, bo to nie moda nie uroda ani nie wygląd
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 21 Paź, 2005 16:30
Kurde zaczynam się bać normalnie;/ Wkońcu Aga mieszka starsznie blisko mnie! ...a i u nas dziewczyny zawsze nie biorą napojów i od innych piją;/ ale lipa!
ale u was duzo ludzi w klasie : o!!! u mnie tez codziennie kogos nie ma. zazwyczaj to sobie uciekają z niektorych lekcji, np. jak komus nie pasuje matma to idzie se z matmy. mnie najczesciej na wfie nie ma buahaha a tako to nie uciekam bo to glupie:)
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Aga nikt nie powiedział, ze to epidemia. Epidemia jest wtedy, gdy chorych jest dużo osób. Ja też sie trochę zaczynam bać, bo to jest bardzo groźna choroba, ale mam nadzieję, ze okaże sie to tylko podejrzeniami.
_________________ "Never let the fear of striking out keep from playing the game"