torche glupie pytanie, ale musze ja zadac po tym jak dzisiaj mi koleżanka wyskoczyła z takim czymś..
czy można chodzić na solarium kiedy ma się okres?
_________________ Możesz być gdziekolwiek, kiedy twoje życie nagle się zaczyna... kiedy otwiera się przed tobą przyszłość. Na początku możesz nawet nie zdawać sobie z tego sprawy... ale to się już stało.
naprawde można dostac krwotoku?? boże, to dobrze że napisałam bo miałam zamiar jutro iść na solarium a wlasnie dzisiaj dostalam okresu!!
DZIEKI!
_________________ Możesz być gdziekolwiek, kiedy twoje życie nagle się zaczyna... kiedy otwiera się przed tobą przyszłość. Na początku możesz nawet nie zdawać sobie z tego sprawy... ale to się już stało.
eee zadnego krwotoku nie dostaniesz omg co za skretyniale spoleczenstwo :/ wysoka temperatura jedynie moze nasilic krwawienie, ale nie ma praktycznie zadnej rzeczy, ktorej nie mozna robic w czasie okresu, solarium nie jest wyjatkiem.
mam nadzieje, ze naprawde mozna:)
daje punkt dla Mroczny Jogurt, mimo kilku niemilych slow;p ale mi pomoglas mimo wszystko.