| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
osobliwe pytanie
Autor Wiadomość
shabowy Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 25 Paź, 2007 13:23   osobliwe pytanie Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mam problem
nie noszę stanika,a ze mna do lekarza (zwykłego i nie zwykłego)chodzi zawsze tata
i powoli zaczynam sie wstydzić rozbierac się przy tacie ,....... no wiecie o co chodzi
mam 1 pytanie:
czy jak nym założyła do lekarza(pierwszego kontaktu) i on by powiedział że mam sie rozebrać ( gdy chce mnie osłukać) to mam zdłac stanik?????????????????????
a i jeszcze boje sie pierwszej wizyty u ginekologa
boje że będa musiała iść tam z tatą..........................help me!!!!!!!!!!!!!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Czw 25 Paź, 2007 14:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak ja bylam w staniku to nie kazano mi go zdjac ^^
A do ginekologa nawet jesli musialabys isc z tata, to badanie odbywa sie za parawanem lub w innym pomieszczeniu, gdzie tata na pewno by cie nie zobaczy ;P
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Czw 25 Paź, 2007 14:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Rozbierz się, ale zostań w staniku. Jeśli udajesz się do lekarza pierwszego kontaktu, to raczej nie będzie potrzebne ściąganie stanika ;p
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Czw 25 Paź, 2007 18:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Biustonosz w badaniu nie przeszkadza, ale czy nie lepiej po prostu powiedzieć tacie, że chcesz wejść sama?
Powrót do góry
sstarss Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 29 Gru, 2007 11:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak ja chodzę do lekarza rodzinnego, to nie muszę zdejmować stanika. Ale kiedyś miałam podobny problem. Nie nosiłam jeszcze stanika, chociaz miałam już na co Smile I poszłam do lekarza właśnie z tatą, a on kazał mi się rozebrać "do bielizny" bo miałam jakąs wysypkę. A ja rozebrałam się do majtek i koszulki i spytałam, czy mogę tak zostać. On się wkurzył i powiedział do taty, żeby pomógł mi się rozebrać:/ To juz sama zdjęłam koszulkę i tak się wstydziłam, że aż zesztywniałam. Na szczęście tata jakoś tak specjalnie nie patrzył na mnie Razz
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 29 Gru, 2007 13:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tata się już na Ciebie tyle napatrzył, że wierz mi - niespecjalnie go rajcujesz...
Powrót do góry
shabowy Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 30 Gru, 2007 11:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wcześniej takimi sprawami sie nie przejmowałam ale teraz.......
kaiedy zaczeły mi rosnac piersi zaczełam sie wstydzic :oops:
współczuję ci sstarss :-]
Powrót do góry
sstarss Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 30 Gru, 2007 17:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ehh, ja często miewałam krępujące sytuacje, ale teraz staram się podchodzic do tego na luzie. Było, minęło. I jak już ktoś napisał: nie musisz się tak bardzi taty wstydzic, wątpię, zeby jakos specjalnie się przyglądał Tobie podczas badania. A jak chcesz to mozesz poprosic go, zeby poczekał na korytarzu...
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu