Wysłany: Wto 03 Sty, 2006 23:23 Jak powinnam postąpić?
Hej! Mam problem -> tak pewnie zaczynają sie tu wszystkie tematy, ale coz.. trzeba sobie pomagac, no nie ;]
Do rzeczy:
mam 2 przyjaciół - chłopakow. Traktowałam ich zawsze tylko jak przyjaciól, a oni tez sie przyjaznią miedzy sobą. 1 dziewczyna i 2 chłopakow.. (bywa)
Ale oni sie we mnie zakochali! Ja nigdy ich nie pokocham... Juz zaczyna sie psuc miedzy nimi, bo sie sprzeczają o mnie. Postanowiłąm sie odizolowac, ale to nie pomogło - bo oni cierpią jeszcze bardziej! Wiec jak powinnam postapic, zeby skrzywdzic ich jak najmniej, a najlepiej wcale (chociaz tak sie pewnie nie da..) ?
HELP!
Z gory thx za odp
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 03 Sty, 2006 23:33
do dzieci juz nie nalezysz, oni zatem pewnie tez nie. nalezy przeprowadzic przyjacielska rozmowe, w ktorej wyjasnisz to, co tutaj napisalas, czyli ze nie zamierzasz wiazac sie z zadnym z nich, ale sa swietnymi facetami, i zdecydowanie ta sytuacja nie powinna zawazyc na ich wzajemnych stosunkach.
przynajmniej ja bym to przyjal jak nalezy ;)