| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Wstydliwość u chłopaków??!!
Autor Wiadomość
Areczek123 Płeć:Mężczyzna

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 23:50   Wstydliwość u chłopaków??!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie... Czy "wy" jak mieliście koło 13-15 lat byliście całkiem nieśmiali zwłaszcza przy drugiej płci?? bo ja właśnie mam taki problem że jak mam gdzieś podejść zabajerować to sie boje że na mnie "napskudzi" (znczy. ojele i poprzezywa i bede miał uraz na całe życie Razz) a tak serio to jesteście/ byliście też tacy nieśmiali?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
potwora Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 23:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moj mezczyzna jak sie poznalismy taki byl ale dzieki mnie cos sie zmienilo Razz Nie wiem w sumie jak bardzo, ale jest inaczej:p
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 23:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moj tez byl napoczatku troszke niesmialy, a mial wtedy 19 lat, ale chyba dawno ma juz to za soba
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 08:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie jestem jeszcze taka ' stara ' Razz I nie wiem jak to jest z nimi w tym wieku ^^
Areczek123 - Musisz się jakoś ' przełamać ' , zdobyć na odwagę Wink Jak chłopak jest nieśmiały i np. dziewczyna to ktoś musi w końcu zrobić ten pierwszy krok =]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 11:05   

a wiesz co ja Ci powiem? jak widze podchody moich kolegow do kolezanek, to az mnie szlag trafisa -=_____=-" to jest zalosne. ida i sie trzesa, a jak opowiadaja np., kawal to tak sztywno ze szok. czyli to normalne Razz

jednak z konsultacji z piotrkiem wychodzi na to, ze on nigdy nie mial takich 'problemow' Razz [teraz ma 17 lat] wiec to tez zalezy...
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 12:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie no moj jakis podchodow wiekszych nie robil, sam zaproponowal 2 spotkanie i bardzo fajnie nam sie gadalo juz za 1 razem, tylko po prostu teraz po dlugim czasie widze ze wtedy byl troche niesmialy, a teraz juz niczego sie nie wstydzi
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 12:21   

Ja jak mialem 13 lat to bylem wzgledem dziewczyn BARDZO wstydliwy. Nie umialem rozmawiac wlasciwie z zadna dziewczyna.. A jak jakas podchodzila i o cos pytala, czy cos, to sie platalem, nie wiedzialem co powiedziec i wogole dziwnie jakos sie zachowywalem ;] Ale potwora mnie troche wychowala ;] Chociaz dalej jestem dziwny chwilami ;].
Powrót do góry
Noid Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 12:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie mialem i nie mam takiego problemu ze wstdliwoscia ]:->

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 18:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Połowa nastolatków chyba tak ma :]. Naszczescie mnie to nie dotyczy bo w wieku tych moich 13 lat wyrozniam sie tym,ze z chlopakami nie wstydze sie gadac :p . No ale czy wyrozniam...W mojej klasie na pietnascie dziewczyn gdzies piec 'nie potrafi' gadac z chlopakami. A z kolei u chlopakow jest inaczej na 10 tylko z dwoma pogadasz sobie normalnie Razz . Moim zdaniem po prostu to musi przyjsc z czasem Razz . Łatwiej mi jest po prostu gadać z chlopakami 16,17 letnimi(ktorzy sie nie stresuja i nie gadaja glupot :p) niz z moimi rowiesnikami :].

Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 18:41   

ale i należy mieć umiar bo tak ja kiedys zero smiałosci do dziewczyn a teraz hmm ;D jak to ujeli...zimna okrutność...chyba je przeaza i jakos one sie dziwnie zachowuja...cóź jak to mówił Swedenborg ze ujawnia sie stopniowo prawdziwa interpretacje woli miłości, no ale to według niego działo sie dopiero w swiecie duchów...czyli po smierci
Powrót do góry
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 19:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Natomiast ja lubię jak chłopak jest nieśmiały. Bo sama taka jestem Razz
Powrót do góry
maadzia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 19:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

bylam niesmiala jak bylam w 4 klasie teraz jestem w gim. i jush mi to przeszlo =)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6317494
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 19:48   

Jestes chlopakiem?
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 21:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja u facetów lubie i jak są nieśmiali i jak są śmiali
nieśmiałosć jest urocza ale wnerwiajaca
ogólnie wolę tych śmiałych, potrafiących powiedzieć wszystko wprost, moze z pewnym stresem czy cos ale ze potrafią, nie wstydzą sie pogadac, umowic czy cos.

Numer Gadu-Gadu
2891618
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 22:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dlatego najlepsza jest taka ktora po jakims czasie mija Smile
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu