Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Sro 11 Sty, 2006 17:32 Prezencik?
Wiem, że walentynki daleko ... ale zastanawiam się co kupić chłopakowi na nie=). Na święta mu kupiłam bokserki z Atlantica ale teraz w sumie zupełenie pomysłu nie mam=). Macie jakieś ładne porpozycje (ma 16 lat)
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
kup mu bokserki =) albo stanik uciesz się
Tak na powarznie może porostu kartkę to też jest ważne ze sie pamietało nie albo kubek z serduszkiem czy z czyms tam niewiem może ci pomogłam =) Choć wątpię
_________________ Ach, co za oszczędność czasu zakochać się od pierwszego wejrzenia! <:3)~
No bokserki już mu kupiłam na gwiazdke=p a kartka to troche mało... kubek? No w sumie moglby byc- jeszcze pomysle.
zaleeezy od zainteresowan:
jezeli to typ sportsmana [albo fana jakiegos klubu nożnej] to może coś związane z jego ulubionym zespolem pilkarskim.
a może jakąś płytę? oo ja bym się np cieszył z płyty 'the best of' - Black Sabbath ^_^ - każdy lubi coś innego ;]
Wiadomo tylko, ze to nie są prezenty związane z tym świętem - dlatego może zwyczajnie daj mu coś od siebie Kartka + całus = szczęście
---
'Nie pozwól matko, by szargał Cię semicki pies...'
Ja swojemu ostatnio na jakas okazje dalam poduszke :] ale nie taka zwykla, bo kupilam specjalnie gladki material,jasnego koloru, nastepnie kupilam specjalny papier w sklepie komputerowym do naprasowanek, na ktorym nastepnie wydrukowalam swoje zdjecie z komputerka :] no i naprasowalam to na poduszke, a nastepnie farbami do papieru naskrobalam kilka milych slowek i gotowe :] strasznie sie ucieszyl :]
_________________ GoOd GiRlS gO tO hEaVeN
bAd GiRlS...wHeRe ThEy WanT
...............
*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***