Koledzy z mojej klasy uważają, że jestem zboczona oto kilka przykładów:
-jak sie przytule z koleżanką na powitanie
-jestem klucznikiem i niestety taki mój pech, że smycz siega ki "tam"
-jak mi coś spadnie
-jak coś powiem do koleżanke o WDŻ
:/
co o tym myślicie?
kto powiedział że dziewczyny sie całuję. ja mam takich kolegów którzy mi tak mówią ze jestem lesbijką jak do przyjaciółki sie przytulę no bez przesady;/
_________________ Ach, co za oszczędność czasu zakochać się od pierwszego wejrzenia! <:3)~
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 07 Lut, 2006 19:06
w powiataniu dziewczyn nic nie normalnego nie ma. swoja droga koledzy nie maja czym sie podniecac, tylko z miejsca w ktorym wisza ci kluze. a z tego ze masz tam spodnie sie smieja? a z tego ze na piersiach masz bluzke sie smieja? pozatym co w tym wieku na wdz jest? o pierszej miesiace. gdzie tu cos zboczonego ma byc?
Wiesz co powiem? wedlug mnie zboczenie to zecz pedofilstwa i kazirodztwa, kazde mysli erotyczne na temat podobajacej Ci sie osoby itp to tylko twoje Ego :] a To ze przytulas sie z kolezankami to jak najbardziej normalna rzecz :] Ja sie z Kolegami na powitanie i na pozagnanie przytulam (nie intymnie ale przytulam) i czy to odrazy jest pedalstwo ? ojjj nie
hehehe sorka. ale odpisywalem w nocy i bylem senny :]:] nawet nie chcialo mi sie czytac odpowiedzi innych czytelnikow i czlonkow fotum... postanowilem odpowieadac na pytania
_________________ Jestem Jaki Jestem, wiem co wiem a wiem wiele :]