Wysłany: Pon 28 Sie, 2006 20:15 Ile w biuście i pod nim?
Mam 13,5 lat. Wzrost 167cm i wagę 46,5kg. Pierwszą miesiączkę dostałam 20 sierpnia tego roku. Moje wymiary to: 78cm w biuście i 75cm pod nim. Czy to jest normalne, że mam takie wymiary?
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Pon 28 Sie, 2006 20:26
Agusiu, zadajesz bardzo dużo pytań i zakładasz wiele podobnych tematów.
Np.: w poprzednim temacie pisaliśmy Ci, że kobiety rozwijają się RÓŻNIE, i jedna może mieć piersi Pameli w wieku 13 lat, druga w wieku 20 lat a trzeci w ogóle! I to nie jest powiedziane, że musisz nosić miseczkę D w wieku 13 lat. Ja mam 11 i noszę 70A. A jak byłam na wakacjach, to widziałam na plaży taką kobietę, która opalała się na plaży top less a biust miała mniejszy ode mnie (serio)! A była w wieku ok. 20-25 lat. I co? Nie przejmowała się. Widziałam także taką, która miała obwód jednej taki, jak moje 3. Naprawdę. I też chodziła sobie po plaży. Więc nie przejmuj się, czy coś za małe, czy za duże, czy za chude, czy za grube, nikt nie będzie na to zwracał uwagi. Pozdrówka