| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
mama i tampony
Autor Wiadomość
Livvie Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 18 Paź, 2006 14:49   mama i tampony Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

oh jak ja bym chciala uzywac tamponow ale sie boje a juz nawet to by sie dalo przezyc ale najgorsze jest podejscie mamy do tego sama nigdy nie probowala a uwaza za to swinstwo i mi zabrania :/ i mowi ze jej lepiej w podpaskach :/ powiedzmy......... a w tajemnicy to tez trudno w naszym malym domku w ktorym nikt nie ma tajemnic przed mama :/ a czy wy uzywacie tamponow?? i jak wasze mamy czy wogle wiedza?? a ja chce uzywac tamponow co mam zrobic?? Sad
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sro 18 Paź, 2006 15:16   Re: mama i tampony Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Livvie napisał/a:
oh jak ja bym chciala uzywac tamponow ale sie boje a juz nawet to by sie dalo przezyc ale najgorsze jest podejscie mamy do tego sama nigdy nie probowala a uwaza za to swinstwo i mi zabrania :/ i mowi ze jej lepiej w podpaskach :/ powiedzmy......... a w tajemnicy to tez trudno w naszym malym domku w ktorym nikt nie ma tajemnic przed mama :/ a czy wy uzywacie tamponow?? i jak wasze mamy czy wogle wiedza?? a ja chce uzywac tamponow co mam zrobic?? Sad

LOL, są dwa rozwiązania:
1. Spróbuj wytłumaczyć mamie, że masz prawo decydować o tym, czy wolisz używać tamponów czy podpasek. Powiedz, że tampony są wygodniejsze i to wcale nie jest jakieś świństwo wkładanie tamponu do pochwy tylko normalne zabezpieczenie tj. podpaska. Podziwiam jeśli twoja mama nigdy nie uzywała tamponów 0_o

2. Nic nie mów mamie, kup paczkę tamponów, zapoznaj się z ulotką jak masz założyć i załóż. Chyba twoja mama nie będzie wchodzić ci do łazienki i sprawdzać cię...?

Ja używam czasem podpasek, czasem tamponów. Nie pytam się mamy, bo to moja sprawa. Ona wie, że używam tego i tego, i nie ma żadnych uwag.
Od czasu do czasu proszę ją o kasę na podpaski/tampony, albo proszę żeby sama mi kupiła. Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sro 18 Paź, 2006 16:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jaki problem... =='
uzyj je, bez wiedzy mamy...musisz ją o kazdej rzeczy informowac... ?

nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 18 Paź, 2006 16:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

twoja pochwa, możesz sobie do niej wsadzać co chcesz

<lol>
Powrót do góry
Sissa11 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 12 Lis, 2006 19:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam problem podobny...Nie mam miesiaczki ale mam sluz i boją sie że w publicznym miejscu albo w skzole dostanę miesiaczki...Chcialabym mieć zawsze ze sobą podpaskę,ale nie wiem jak powiedzieć mamie ze chcę podpaskę w plecaku mieć :/

Numer Gadu-Gadu
713939
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Nie 12 Lis, 2006 19:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sissa11 napisał/a:
ale nie wiem jak powiedzieć mamie ze chcę podpaskę w plecaku mieć :/

Mamo!!! Spakuj mi podpaskę!!!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Nie 12 Lis, 2006 19:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mama cię pakuje czy co? Sprawdza ci plecak?
Dla mnie sprawa jest jasna. Biorę podpaskę, wkładam do kieszeni w plecaku i idę do szkoły. Lub: mówię mamie, że mam już śluz i niedługo mogę dostać pierwszej miesiączki, a żeby czuć się pewniej chcę zabierać do szkoły zapasową podpaskę.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 12 Lis, 2006 19:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mama mi tylko śniadanie pakuje Wink Ale podpaskę bym musiał jej sobie "pożyczyć"

Numer Gadu-Gadu
713939
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Nie 12 Lis, 2006 19:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to pożycz, albo kup sama jeśli masz jakieś kieszonkowe.
Przecież nie ma się czego wstydzić, a co dopiero własnej mamy...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Nie 12 Lis, 2006 19:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zastanawiam się, jak ludzkość radziła sobie bez Bravo i Internetu.

Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 12 Lis, 2006 19:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kieszonkowe miało być na żarcie dla ptaków na zimę,ale coś sie wyciągnie ;)Albo zabiore jedną podpaske mamy i juz Wink

Numer Gadu-Gadu
713939
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Nie 12 Lis, 2006 19:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bosh powiedz jej, że masz taką potrzebę i niech Ci kupi ;p
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 12 Lis, 2006 20:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a jak masz okres, to skąd je bierzesz?

słupek, wtedy każdy musiał porozmawiać z mamą, i nie robił problemu z niczego, bo skąd się miał dowiedzieć jak nie od mamy?
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 12 Lis, 2006 20:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie mam okresu.Podpaskę na wszelki wypadek chcę mić w plecaku jkabym dostał miesiaczki.Chodzi o to że jak o ty mami powiedzieć.

Numer Gadu-Gadu
713939
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Nie 12 Lis, 2006 20:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
słupek, wtedy każdy musiał porozmawiać z mamą, i nie robił problemu z niczego, bo skąd się miał dowiedzieć jak nie od mamy?

Doprawdy, nie zgadłbym Smile

Sissa11 napisał/a:
Chodzi o to że jak o ty mami powiedzieć.

Gimme a sanitary pad, nigga.

A tak na poważnie, radzę powiedzieć wprost, przecież mama wie, że dojrzewasz i że będziesz podpasek potrzebować. Z koleżanką chcesz o masturbacji rozmawiać, a rodzonej matki o durne podpaski poprosić nie możesz...

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi