Hey! Bardzo boli mnie brzuch...Tak z 10 cm pod pępkiem :/ Taki ostry, -ściskająco-kłujący... Czasmi bardziej na jajnuku go czuje,czasami chyba w macicy...Mama mi dała jakiś lek i brzych na szczęście przsestał boleć. Co to mogło być? Ale dalej mnie troche jajnik boli...Ała!
Dobrze że mnie teraz tylko w okolicy jajnika....Po jak nie zjadłam lekarswa to juz się zaczynałam wnerwiać :/ Ja okresu jeszcze nie mam,a śluz półtora miesiaca... Okres chyba niemozliwy?
_________________ Niki-kochany piesek
Ostatnio zmieniony przez Sissa11 dnia Pon 04 Gru, 2006 18:42, w całości zmieniany 1 raz
O jeju :/ Kurde musze na szybko pisac bo mnie siostra (2 latka) woła: DO DU! ( chodź tu)!
Zawsze śpie w gatkach od pizamy bez majtek..Ale chyba pod gatki założe dzisiaj majtki i wkładke :/ Mam nadzieje ze to nie bedzie to...Grrr
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 18:52
Sissa11 napisał/a:
O jeju :/ Kurde musze na szybko pisac bo mnie siostra (2 latka) woła: DO DU! ( chodź tu)!
Zawsze śpie w gatkach od pizamy bez majtek..Ale chyba pod gatki założe dzisiaj majtki i wkładke :/ Mam nadzieje ze to nie bedzie to...Grrr
To padnij Laki, nikt ci nie broni.... BUHAHA
Laki,nie wiem czy tobie by bylo wesoło, jakby cie brzuch bolał i w perspektywie stała miesiączka, która jest obleśna
Oj Laki,Laki...Ja padne ze śmiechu! A skad wiesz,ze nie zrozumiałam?
EDIT:
Mama mówi,ze dlatego,ze zjadłam pizze i 3 czekoladki.Cholera po tym to by mnie żoladek raczej bolał a nie jajniki i dół brzucha?