Ja dziennie internetuję jakąś godzinę. Czasem, gdy mam więcej wolnego czasu to po 2, 3, ale z przerwami
Czy 2 godziny to przegięcie? Ale o co dokładniej chodzi..?
Oj, to zależy czy gry on-line także uznajemy za czas w Internecie. W takiego Guild Wars, to zdarzyło mi się grać w soboty nawet 7-8 godzin. Do tego dzień bez gazety.pl, joemonstera, paru innych stronek i for, to dzień stracony. W skrócie, tak jak poprzednik, siędze za dużo.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Dokladnie - codziennie activescores, nhl, nba, na dodatek x for, kilka serwisow informacyjnych, do tego zagadam sie na gg, zachce mi sie w cos pograc...
Ja natomiast nie mam "godzinnych statystyk" co do siedzenia na kompie. Zdarza się , że przez tydzień nie używam, a dzień później siedzę 5 godzin.
Co do spędzania wolnego czasu na komputezre:
Gry: wcale
Muzyka : czasami
Internet: bardzo często (najczęściej na forum Dzieci Online )
Jakieś własne zajęcia: często (porządkuję, tworze programy nauczania, plany treningów na wakacje, itp.)
Hmmm.. Ja przy kompie najczęściej rozmawiam na gg słuchając przy tym muzyki. Później wchodzę na nasze DO i zaglądam na bloga. Następnie sprawdzam pocztę jak nie zapomnę i przeglądam różne portale, m.in. onet i gazeta.pl.
ja w niedziele tak jak ta bo padal deszcz siedze za dlugo.. bo nawet caly dzien z przerwami a tak w dni powszednie to ok. 1 lub troche dluzej chociaz i tak sądze ze za dlugo bo powinnam wcale nie siedziec w necie bo to tylko z nudy ;/ a jak sie co$ ciekawego w moim zyciu dzieje to nawet w miesiac czasami zagladne i szkoda ze tych dni jest tak malo ;/
_________________ 'Dam tyle ile Ciebie stać dla mnie'
To i ja się wypowiem, jednocześnie wzbudzając przerażenie:
mam włączonego kompa praktycznie od powrotu ze szkoły /ok. godziny 16-17/ do położenia się spać, czyli 2-3 w nocy ;p W wakacje to się zmieni, ale tylko w ten sposób, że włączę kompa koło południa, a wyłączę koło północy Oczywiście z internetem ciągle jestem połączona.
Przerażeni?!
A skądże U mnie często komputer pracuje całą dobę. Przed chwilą sprawdziłem, że ostatni raz włączałem go 2 dni, 3 godziny i 34 minuty temu. Kto lepszy?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer