| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
My name is...
Autor Wiadomość
Selena********* Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 09 Lut, 2006 15:13   My name is... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cześć!!! Mam na imię Ola, a 21 grudnia skończyłam 11 lat i stałam się nastolatką;-). Mieszkam w Kaliszu, na POZORNIE MYLĄCEJ spokojnej dzielnicy, gdzie nie ma tygodnia żeby nie bylo tam kradzieży( no a ostatnio było tam morderstwo jakaś dwójka ludziow się na nożę biła).Jestem po trzecim ataku bezdechu nocnego. Po drugim miałąm wycinane migdały lecz był kolejny. To są sprawy dojżewania bo moja mama w moim wieku np. mdlała. Przejdzie mi to jak pojawi się okres bo teraz mam same bóle( i to straszne;)).Jestem ciemną blondynką o granatowych oczach. W przyszłości chciałabym mieć 4 dzieci(wiem jaka to odpowiedzialność ale mój 3 letni brat zastępuje 10 dzieci) o imionach (tylko się nie śmiac proszę bo one wiele dla mnie znaczą) Gabrysia Janina, Julianna Katarzyna, Antonina Halina i Andrzej Krzysztof. Chciałabym mieć męża lekarza i sama być lekarką genetykiem i farmaceutą. Interesuję się medycyną, muzyką, komputerami. Lubię najbardziej piosenki pop techno hip hop i rock. Moją ulubioną piosenkarką jest m.in Selena. Jeśli ktoś ma jakieś małe obrazki Seleny nadające się wymiarowo do podpisu to proszę o przesłanie na maila olarubialex@vp.pl . A wracając do opisu mnie to chciałabym powiedzieć że na walentynki jak zwykle nic nie dostane bo jestem brzydka ui nie mam wielbiciela(przynajmniej o tym nie wiem). U mnie zaczynają się od jutra ferie ijade do babci musze odpocząć od brata.
Mam nadzieje ze będzie tu fajnie pozdrawiam wszystkich pa!!!!!!!!!!!!!!!

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
6303049
Lacrima Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Czw 09 Lut, 2006 15:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ogasz.
urzekła mnie twoja historia. Cool
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Czw 09 Lut, 2006 16:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zaraz padne.
to wyładniej i
nie rób z siebie ofiary.
Powrót do góry
DarkAngel Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 10 Lut, 2006 08:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

<lol2> Dawno nie słyszałam tak interesującej i wzruszającej opowieści Laughing Dzięki za szczerość(?). Pewnie za jakiś czas dowiemy się o wiele pikantniejszych szczegółow z twojego życia Laughing
Powrót do góry
Selena********* Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 17 Lut, 2006 14:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

...a wogóle o co wam chodzi o moje ataki????moze i robie przez t oz siebie ofiare ale na moim miejscu każdy by czuł sie okropnie że się z niego smieją...

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6303049
Papierowa Tęcza Płeć:Mężczyzna
Turbo Szatan
Moderator

PostWysłany: Sob 18 Lut, 2006 23:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dobra... no ale co z tego wszystkiego? Fajnie, ze jestes na tym forum, jeno po co taka nadmierna wylewność? ;p Nieno - trza cenić ludzi, którzy nie wstydzą się mówić o sobie...

//edit//
tak btw to moze i jestem nietolerancyjny ale masz u mnie minus za HH i Tekno ;p [no ale doobra.. jrockowych zje*ow tez trza gnebic (?) xD]

Numer Gadu-Gadu
8989120
choredusze Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 19 Lut, 2006 10:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam lat 16 i nie mam celu w życiu oprócz tego żeby dotrwac do weekendu, a jak weekend minie czekam na następnego.
moim zainteresowaniem jest szukanie miłego chłopca ktory da mi cel w życiu.
bla bla bla.
moją biedą życiową jest choroba psychiczna polegająca na tym że chce mi sie plakac i mam wyrzuty sumienia kiedy zjem coś niezdrowego.
i nie moge mieć chomika bo mi puchnie oko.
dziękuję.

Numer Gadu-Gadu
1744817
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Nie 19 Lut, 2006 20:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Papierowa Tęcza napisał/a:
Dobra... no ale co z tego wszystkiego? Fajnie, ze jestes na tym forum, jeno po co taka nadmierna wylewność? ;p Nieno - trza cenić ludzi, którzy nie wstydzą się mówić o sobie...

//edit//
tak btw to moze i jestem nietolerancyjny ale masz u mnie minus za HH i Tekno ;p [no ale doobra.. jrockowych zje*ow tez trza gnebic (?) xD]

Tez trzeba ;p Behemoth rox ^^ xDDD

Turbo Szatan
Moderator

PostWysłany: Nie 19 Lut, 2006 23:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

choredusze napisał/a:
ja mam lat 16 i nie mam celu w życiu oprócz tego żeby dotrwac do weekendu, a jak weekend minie czekam na następnego.
moim zainteresowaniem jest szukanie miłego chłopca ktory da mi cel w życiu.
bla bla bla.
moją biedą życiową jest choroba psychiczna polegająca na tym że chce mi sie plakac i mam wyrzuty sumienia kiedy zjem coś niezdrowego.
i nie moge mieć chomika bo mi puchnie oko.
dziękuję.
.. ożesz kurna to żeś się zwierzyła.. jestem wzruszony - a lubisz brać do ucha?

Kasia - oj Behemoth fajna sprawa Wink Ale to nie jest fantastisze DŻEJ ROK XD!

Numer Gadu-Gadu
8989120
TomcioMag Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 19 Lut, 2006 23:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Selena********* a w tej bajce byly smoki ?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5155919
Turbo Szatan
Moderator

PostWysłany: Pon 20 Lut, 2006 00:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

TomcioMag napisał/a:
Selena********* a w tej bajce byly smoki ?
oj boje sie, że budżetu nie starczyło :S

Numer Gadu-Gadu
8989120
choredusze Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 20 Lut, 2006 08:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

papierowa tecza: lol. nie wiedzialam ze na tym forum sa tacy ludzie, ktorym trzeba tlumaczyc tak proste rzeczy. ale ebde madra i wytlumacze.

no wiec moj poprzedni post był po to zeby sie ponabijac z seleny ktora zalozyla idiotyczny temat. wszystko co napisalam w tamtym poście to glupoty (moze z wyjatkiem tego ze mam 16 lat i ejstem uczulona na chomiki:P)

Numer Gadu-Gadu
1744817
Turbo Szatan
Moderator

PostWysłany: Pon 20 Lut, 2006 10:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

choredusze napisał/a:
papierowa tecza: lol. nie wiedzialam ze na tym forum sa tacy ludzie, ktorym trzeba tlumaczyc tak proste rzeczy. ale ebde madra i wytlumacze.

no wiec moj poprzedni post był po to zeby sie ponabijac z seleny ktora zalozyla idiotyczny temat. wszystko co napisalam w tamtym poście to glupoty (moze z wyjatkiem tego ze mam 16 lat i ejstem uczulona na chomiki:P)
ahahahahaha! oh teraz pojąłem dopiero !!! ohohoho! ale ten dowcip był taki ahahahah zabawny biggrin o ja głupia blondynka nie pojęłam ohohohoho koń by się uśmiał ; (

Numer Gadu-Gadu
8989120
giraffka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 21 Lut, 2006 20:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O shit,Selena, Twoja historyjka rzadzi Razz ale jeszcze bardziej rzadza imiona dla dzieci... jakbym miala tak na imie, zwlaszcza z ta Antonina, to zamordowalabym swoja matke i ojca :/

...............

*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3213419
miszaa Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Wto 02 Maj, 2006 20:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam! mam na imie Michal, mam 11 lat. Jestem tu nowy ale chetnie sie z wami zaprzyjaznie! Pozdrawiam!!
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu