| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Co z tym okresem??
Autor Wiadomość
tina151 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Wto 09 Maj, 2006 17:45   Co z tym okresem?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam 15 lat. Pierwsza miesiaczke dostałam w wieku 13 lat. Zawsze miałam okres bardzo regularny, puzniej 2 razy dostałam o wiele puzniej niz miałam a teraz od 2 miesiecy wogóle nie mam. Nie rozumiem co sie dzieje??? W ciazy na pewno nie jestem!!!! Jezeli ktos mogłby napisac mi czy to sie zdaza czy to raczej jest cos powaznego byłabym wdzieczna. Z gory dziekuje.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Wto 09 Maj, 2006 18:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie musisz sie martwic. miesiaczkujesz dopiero od 2 lat wiec twoje miesiaczki moga byc nieregularne nawet jesli wczesniej wszystko bylo ok Wink ja tez tak czasami mam.

no chyba ze sie odchydzasz to wtedy moze byc cosik nie tak z tego powodu.

Numer Gadu-Gadu
6476170
asiak1313 Płeć:Kobieta

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 09 Maj, 2006 21:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja miesiaczkuje od roku.
tylko u mnie bylo odwrotnie- miesiaczka byla i sie nie konczyla w ogole (czasami trwala miesiac). ale mysle ze jak masz juz okres 2 lata to to jest juz duzo...
dlatego jak nie mialas dwa miesiace to ja na twoim miejscu wybralabym sie do lekarze. takie jest moje zdanie,
pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gdulcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sro 10 Maj, 2006 19:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Miesiączkuję od 5 klasy i zazwyczaj miałam okres tak co 2 miesiące , a teraz trochę się martwię bo nie mam juz chyba z PÓŁ ROKU! To strasznie dużo czasu. To normalne?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8732892
Kamikaze Płeć:Kobieta

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sro 10 Maj, 2006 22:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak, jest to normalne, gdyż minie trochę czasu aż będzie się powtarzał co tyle ile powinien. Ja raz niemiałąm przez dwa miesiące a teraz półtora miesiąca niemam i jest to normalne biggrin Po kilku latach zaczniesz normalnie miesiączkować i będzie git Mr. Green
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 11 Maj, 2006 10:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie no, może nie tak całkiem git Mr. Green Wcale mi się nie uśmiecha perspektywa comiesięcznego wydawania kasy na podpaski i bólów brzucha Wink

Numer Gadu-Gadu
8732892
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pią 12 Maj, 2006 23:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja bym się sprzeczała, czy to całkiem normalne. Może za dużo stresu? Zbyt ostra dieta? Nie minimalizujmy problemów... trza na zimne dmuchać... zapytaj lekarza.

Numer Gadu-Gadu
7399523
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 13 Maj, 2006 10:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Żadnych diet nie stosuję , ale z tym stresem to prawda. Strasznie zabiegana jestem. Chciałabym mieć taki jeden dzień, żebym nie miała NIC do zrobienia i niczym nie musiała się martwić Crying or Very sad

Numer Gadu-Gadu
8732892
MaGdUrKa94 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 18 Lis, 2006 17:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też nie miałam okresu 2 miesiące Smile A ostatnio dostałam Wink Spoko,to nic wielkiego! Pierwsze okresy są nieregularne.
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Nie 19 Lis, 2006 10:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Proszę cię, patrz na daty. W każdych tematach piszesz to samo, a na dodatek odnawiasz mase tematów sprzed paru miesięcy.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi