CZesc! Jestem tu nowa i zadam pytania ktore juz sie powtarzaly, ale chce dostac na nie indywidualna odpowiedz:
1) chcialabym kiedys spróbowac masturbacji, ale nie wiem, jak to sie robi. JEzeli mozecie i chcecie, to powiedzcie mi to To forum nie służy po to, by zaspokoić Twoje fantazje. Natomiast jeśli sama nie potrafisz zrobić sobie dobrze, to będziesz miała nieciekawą przyszłość.. - keev
2) wyjezdzam niedlugo na wakacje na KRete na 2 tygodnie, sluz mam od okolo 10 miesiecy. Czy jest sens, zebym brala podpaski i tampony?
3) gdzie mozna kupic staniki 65 A lub 65 AA? Chodzi mi o firmy?
Z gory dzieffkuje za fsystkie odpowiedzi! Papapcei
1. Shaunri coś tam już podał ;]]
2. weź na wypadek.. nic nie zaszkodzi ;]]
3. m.in. triumph =>http://www.triumph.com/pl/flash.php , key => www.key.com.pl, atlantic
_________________ 'Dam tyle ile Ciebie stać dla mnie'
1.Poproś kogoś z dorosłych o pomoc, przeczytaj w internecie, książce albo nie męcz się i kup wibrator.
2.Jest sens zabierania podpasek ale przy pierwszej miesiączce tampony nie beda Ci potrzebne, jest ona zazwyczaj słaba i trwa bardzo krótko i więcej namęczysz się z włożeniem pierwszego tamponu niż okres będzie trwał ale skoro już musisz to polecam tampax'y:]
3.Trudno o te rozmiary ale w atlantic'u są na pewno i w key'u bo mi się ostatnio rzuciły w oczy.
Stanik 65AA...nic na siłę.
Z góry przepraszam jeżeli sie dopatrzysz wredoty z mojej wypowiedzi ale nie moge nic na to poradzić taka juz jestem.