hej
mam problem, mam na twarzy wypryski, nowe pojawiaja sie praktycznie codziennie i starsznie trudno je zlikwidowac:/ maja takie czubki z ropa:/ okropnie to wyglada. uzywam zelu do mycia twarzy, toniku i kremu i nic:/ czy wizyta u dermatologa pomoze? co radzicie
tak to jest z tym dojrzewaniem. Mam kolege ,który ma czystą twarz jak niemowle.Kiedys sie pytałem jak on to robi, a on powedział ze tak po prostu ma, a mamy po 16 lat. Ja maz troche syfów na twarzy ale sobie jakoś radze
Ja kiedys smialam sie ze wszystkich ze maja kropki na twarzy a ja nie mam chociaz niby dojrzewam... a teraz co miesiac przed okresem mnie wysypuje i nie wyrabiam sie ze stosowaniem jakis bzdur na twarz Normalna niestety rzecz wsrod osob dorastajacych, przejdzie
_________________ Jedna z najglupszych dziewczyn tego swiata....
Mhhh normalnei nie mam przez caly miesiac ale okolo 3-4 dni w czasie kiedy mam okres to mnie wysypuje ale tak samo szybko jak sie pojawiaja tak samo szybko znikaja
_________________ Jedna z najglupszych dziewczyn tego swiata....
spróbuj jakiegos lepszego żelu a jak nie pomoże to idż do dermatologa ... sama sie zastanawiam czy nie pójść ale chyba kupie lepszy żel do mycia twarzy
_________________ Nie milcz kiedy mówie ...:* muachmuachh:*
Hejo,jestem nowa Cóż, u mnie wypryski często się pojawiają tak to jest z tym dojrzewaniem, nie przejmuj się. Jeśli żadne toniki nie pomagają to stosuj jakiś podkład