Prośba- nie wiem jacy jesteście, ale jak rozmawiacie z dziewczyną z większym biustem to chociaż udawajcie, ze interesuje was coś więcej niż piersi. Nienawidzę, gdy chłopak rozmawia z moim biustem a nie ze mną. Czuje się wtedy, jakbym była jakimś niepotrzebnym elementem co się przylepił do biustu. Co was kurde w tym biuście tak ciągnie- przecież to taki sam kawałek ciała jak cała reszta.
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 09 Lut, 2006 11:44
dobrze, a teraz co chcesz osiagnac po zakladaniu tego tematu?
To jest forum, tutaj sie DYSKUTUJE a nie sklada publiczne zazalenia do przeciwnej plci.
Potraktuj to z przymruzeniem oka, nie rozumiem, czemu to denerwuje dziewczyny. Jezeli biust sie podoba, to ok, powinnas sie cieszyc. Przeciez nie patrzy na niego przez caly czas rozmowy. Moze Ci sie tak wydawac, a to dlatego, ze jestes kobieta i oczywiscie wszystko wyolbrzymiasz zeby tylko moc pozrzedzic jacy to wszyscy sa okropni. Ladny biust jest jak magnes dla wiekszosci meskich oczu, wiec musisz sie z tym pogodzic.
Zaloze sie, ze jak bys miala male piersi, to bys narzekala, ze sa takie a nie inne, ze nikt nie zwraca na nie uwagi, i ciagle mielilabys ozorem, ze chcesz wieksze. I tak zle, i tak niedobrze?
dorosnij dziecino ;] zgdze sie z poprzednikami i dodam, ze nawet mimo ze duzego biustu to ja nie mam to uwielbiam jak facet spoglada na mnie z porzadaniem, nie wiem jak mozna tego nie lubic...
dorosnij dziecino ;] zgdze sie z poprzednikami i dodam, ze nawet mimo ze duzego biustu to ja nie mam to uwielbiam jak facet spoglada na mnie z porzadaniem, nie wiem jak mozna tego nie lubic...
Niektórrre już w dzieciństwie mają powołanie na zakonnicę.
Nie dziw się jej.
Droga Ambro, wybacz, że będę troche niegrzeczny juz w pierwszym poscie, ale niestety taki już jestem
Jeżeli nie masz nic ciekawszego do zaoferowania oprócz biustu (chociażby ciekawe spostrzeżenia), to nei dziw się, że w rozmowie twoi koledzy zwracają uwagę właśnie na piersi.
Ja osobiście nie patrzę (no dobra, czasem patrzę ) koleżankom na piersi w trakcie rozmowy. Byłoby to po prostu niewygodne stać w pozycji pochylonej cały czas. A poza tym, w końcu się chyba znudzi. Inna sprawa, ze moze sama prowokujesz takie sytuacje, np. dużym dekoltem, ale wtedy nie możesz mieć żadnych pretensji.
mietek -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 11 Lut, 2006 23:46
Babki walsnie po to maja biusty zeby mialy czym przykowac uwage facetow:D ale jezeli Tobie przeszkadza ze faceci sie patrza na Twoje piersi to mozesz je zakryc np chodz w swetrze albo jakims golfie allbo w czym podobnym....
Może się nie patrza w biust, tylko w dół, niektórzy tak mają że podczas rozmowy nie umią patrzeć cały czas w oczy, np. ja
A tak poza tym to chyba przyjemnie jakby ktosik patrzał na twoje ładne piersi
ajajjj wiesz moge Ci powiedziec ze sa tacy chlopacy ktorych nie interesuje wylacznie "sex"... moze i to dziwne ale dla mnie liczy sie Kochanie :], i napewno nie zgodzil bym sie na stosunek jak by moja partnerka tego nei chciala !