| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Do chłopaków
Autor Wiadomość
Ambra Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 09 Lut, 2006 10:07   Do chłopaków Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Prośba- nie wiem jacy jesteście, ale jak rozmawiacie z dziewczyną z większym biustem to chociaż udawajcie, ze interesuje was coś więcej niż piersi. Nienawidzę, gdy chłopak rozmawia z moim biustem a nie ze mną. Czuje się wtedy, jakbym była jakimś niepotrzebnym elementem co się przylepił do biustu. Co was kurde w tym biuście tak ciągnie- przecież to taki sam kawałek ciała jak cała reszta.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 09 Lut, 2006 11:44   

dobrze, a teraz co chcesz osiagnac po zakladaniu tego tematu?
To jest forum, tutaj sie DYSKUTUJE a nie sklada publiczne zazalenia do przeciwnej plci.

Potraktuj to z przymruzeniem oka, nie rozumiem, czemu to denerwuje dziewczyny. Jezeli biust sie podoba, to ok, powinnas sie cieszyc. Przeciez nie patrzy na niego przez caly czas rozmowy. Moze Ci sie tak wydawac, a to dlatego, ze jestes kobieta i oczywiscie wszystko wyolbrzymiasz zeby tylko moc pozrzedzic jacy to wszyscy sa okropni. Ladny biust jest jak magnes dla wiekszosci meskich oczu, wiec musisz sie z tym pogodzic.
Powrót do góry
The_Great_Vlad Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 09 Lut, 2006 12:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Za duzo wymagasz.

Zaloze sie, ze jak bys miala male piersi, to bys narzekala, ze sa takie a nie inne, ze nikt nie zwraca na nie uwagi, i ciagle mielilabys ozorem, ze chcesz wieksze. I tak zle, i tak niedobrze?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Czw 09 Lut, 2006 18:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dorosnij dziecino ;] zgdze sie z poprzednikami i dodam, ze nawet mimo ze duzego biustu to ja nie mam to uwielbiam jak facet spoglada na mnie z porzadaniem, nie wiem jak mozna tego nie lubic...

Numer Gadu-Gadu
2740642
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pią 10 Lut, 2006 07:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

bo jak sie daje pomacac kazdemu, to tylko na to mozna liczyc.
Powrót do góry
Lacrima Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pią 10 Lut, 2006 07:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl, to nie była odpowiedź na zadane pytanie. <nonono>
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Pią 10 Lut, 2006 09:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mroczny_jogurt napisał/a:
dorosnij dziecino ;] zgdze sie z poprzednikami i dodam, ze nawet mimo ze duzego biustu to ja nie mam to uwielbiam jak facet spoglada na mnie z porzadaniem, nie wiem jak mozna tego nie lubic...

Niektórrre już w dzieciństwie mają powołanie na zakonnicę.
Nie dziw się jej. Cool
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sob 11 Lut, 2006 23:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Droga Ambro, wybacz, że będę troche niegrzeczny juz w pierwszym poscie, ale niestety taki już jestem biggrin

Jeżeli nie masz nic ciekawszego do zaoferowania oprócz biustu (chociażby ciekawe spostrzeżenia), to nei dziw się, że w rozmowie twoi koledzy zwracają uwagę właśnie na piersi.

Ja osobiście nie patrzę (no dobra, czasem patrzę Razz) koleżankom na piersi w trakcie rozmowy. Byłoby to po prostu niewygodne stać w pozycji pochylonej cały czas. A poza tym, w końcu się chyba znudzi. Inna sprawa, ze moze sama prowokujesz takie sytuacje, np. dużym dekoltem, ale wtedy nie możesz mieć żadnych pretensji.
Powrót do góry
mietek
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 11 Lut, 2006 23:46   

Babki walsnie po to maja biusty zeby mialy czym przykowac uwage facetow:D ale jezeli Tobie przeszkadza ze faceci sie patrza na Twoje piersi to mozesz je zakryc np chodz w swetrze albo jakims golfie allbo w czym podobnym....
Powrót do góry
konan Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sob 04 Mar, 2006 18:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może się nie patrza w biust, tylko w dół, niektórzy tak mają że podczas rozmowy nie umią patrzeć cały czas w oczy, np. ja Mad
A tak poza tym to chyba przyjemnie jakby ktosik patrzał na twoje ładne piersi Love
Powrót do góry
Paluch Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 10 Lip, 2006 00:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ajajjj wiesz moge Ci powiedziec ze sa tacy chlopacy ktorych nie interesuje wylacznie "sex"... moze i to dziwne ale dla mnie liczy sie Kochanie :], i napewno nie zgodzil bym sie na stosunek jak by moja partnerka tego nei chciala !
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
5037168
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi