Ja mam takie małe pytanq. Na wstępie dodam, że będe tutaj używał własnych nazw, bo nie do końca wiem jak się na co fachowo mówi, ale mam nadzieje, że się domyślicie
Tak więc, zauważyłem u siebie, że woreczek[ w którym sa jajka:P( edit: nazwa własna:P)] sam od siebie się porusza. Tzn. tak kąkretniej same jajka:P wykonują jakieś takie ruchy okręzne z niewiadomego powodu Noi moje pytanie skąd to się bierze i czy to ja jestem jakiś niedoinformowany czy to jest ogólnopowrzechne zjawisko? Jak się o to mamy pytałem to mi odpowiedziała, że to pewnie fale w wannie, ale zaobserwowałem takie zjawisko dużo częsciej poza wanną.
Pozdrawiam i czekam na odp
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
"spoko, to normalne. każdy tak ma, to chyba jest związane z krążeniem krwi i kurczeniem się skury pod wpływem zmiany temperatur. "
Już dostałem odpowiedź na PW. Nadawcy dziękuje, a was przepraszam, za błędne i nie do końca wyjaśniony post Pff
Ja tak nie mam, czy nie jestem pełnowartościowym samcem?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Nie no, spokojnie:P Mi też się to tak często nie zdarza a te ruchy trwają bardzo krótko i nie są aż tak bardzo widoczne. Tak tylko o tym wspomniałem, bo mnie to zainteresowało