Heheh to jeszcze raz ja przepraszam ze znowu zakladam nowy temat ... ale tamten skasowany a mam jeszcze 1 pytanie ;D
Po tej niby miesiaczce ktorej bylo tak malo ze doslownie prawie nie bylo widac minely jakies 2 tyg i i przez te chyba te 2 tyg albo troche mniej nie leci mi ta wydzielina co zawsze ... Nie wiem co to moze znaczyc !! Przeciez zawsze leciala
Odpiszcie ... PlZ
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 20 Wrz, 2006 14:15
jak my mamy na odległość rozpoznać co to jest, co to za wydzielina, dlaczego ona leci itd.. mamy nie masz? takie rzeczy można wyjaśnić w minutę.. a nie czekać aż ktoś łaskawy napisze na forum..
no to po co zakładać forum, jak ciężko jest odpoweidzieć....ale co do tematu to zgadzam się z nasty że warto o takich sprawach pogadać z mamą--to nie boli..
no to po co zakładać forum, jak ciężko jest odpoweidzieć....ale co do tematu to zgadzam się z nasty że warto o takich sprawach pogadać z mamą--to nie boli..
Ja chcialam tylko spytac .... A wy sie tu klucicie czy ja mam gadac z mama czy nie Moze nie lubie gadac to takich sprawach z mama i niegdy nie gadam ... Fajnie ze nikt nie chce odpowiedziec na moje pytanie
Wysłany: Czw 21 Wrz, 2006 15:05
Kiciu, zanim inni zwyzywają Cię od idiotek, odpowiem, spróbuję pomóć:
Nie możemy, nie znając twoich narządów rozrodczych odpowiedzieć na twoje pytanie, co dolega twojemu ukochanemu okresowi. Niestety, żaden z nas nie zaglądał Ci między nogi, więc nie mamy żadnej możliwości Ci pomóc. Osobiście nie miałem jeszcze swojej pierwszej miesiączki, ale z powyższych wypowiedzi mniemam, że po prostu nie znając danego przypadku osobiście, nie jesteśmy w stanie Ci pomóc.
Pomóc może Ci poważnie ktoś z rodziców, ewentualnei ginekolog, bądź też jakiś seksuolog (Kiedyś miałem okazję korzystać z pewnych rad przez gg, więc poszukaj na necie).
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Czw 21 Wrz, 2006 16:56
A Blandzia wie czemu.
Są w życiu kobiety rózne dni. Dni krwawień, dni mokre i dni suche. Te Suche powinny występować ok 3 dni po okresie. Wtedy z pochwy nie wydobywa się rzadna wydzielina. Jest to okres bezpłodny (chyba). W dniach "mokrych" posiada się różne wydzieliny, w zależności od dnia cyklu. Jako, że dopiero zaczęłaś miesiączkować, twój cykl jest nieregularny więc raczej nie masz czym się przejmować.
Coś jeszcze?
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
Oh dziekuje Ci Blanka bardzo mi pomoglas .. Nareszcie znalazl sie ktos kto cos wie i umie wyjasnic czlowiekowi do rzeczy, a nie tylko sie klocic i radzic mi zebym poszla do mamy, lub jakiegos specjalisty ... Jeszcze raz Serdecznie DzIeKuJe