Pomóżcie mi dziewczęta. Właśnie dzisiaj dostałam pierwszy okres. Jestem w domu sama przez cały dzień. Wszystkie szafki przejżałam w poszukiwaniu podpasek i nic nie ma tylkoi sa tampony. Poradźcie mi co w takiej sytuacjii mogę zrobić.
Ostatnio zmieniony przez kama14 dnia Wto 11 Lip, 2006 11:50, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Wto 27 Cze, 2006 19:44
Ja bym jak najszybciej poszła do sklepu. No a na ten czas, tak jak Gdulcia (powyżej) napchałabym majtki papierem toaletowym, chusteczkami higienicznymi itp. Ale nie zwlekałabym z pójściem do sklepu, w końcu chusteczka to nie podpaska, ma granice wytrzymałości
[ Dodano: Sro 28 Cze, 2006 10:38 ]
Jeśli bym nie wiedziała, jakie możliwości ma podpaska, to bym się przecież nie włączała do tematu. Ale skoro wiadomo, że nie jest "nieśmiertelna", to chyba wiesz, że chusteczki i papier TYMBARDZIEJ.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer