Wysłany: Pią 13 Paź, 2006 19:25 Dla dziewczyn z problemami na temat piersi
Temat przeznaczony dla dziewczyn z problemami z biustem. Gdy takie dziewczyny zakładają temat, to inne, które nie mają tego problemu mówią, że to bez sensu i w ogóle. A ja założyłam ten, żeby więcej takich tematów nie pisać, tylko wszystkie dziewczyny z tym problemem niech piszą tutaj W tym temacie: wszystko o piersiach, wasze problemy z biustem, staniki. Każda dziewczyna w tym temacie ma podobny problem, więc możemy sobie nawzajem pomóc Jak uważają inni - nie będziemy zaśmiecać tymi samymi problemami forum, tylko wszystko o piersiach piszmy w tym temacie. Przynajmniej będzie łatwiej znaleźć A więc piszmy Pozdrawiam
jesli mam w biuscie 76cm a pod nim 74cm to jaki powinnam nosic stanik?
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sob 14 Paź, 2006 14:07
A sama nie możesz sprawdzić czy pasuje?
Jak pasuje to ok.
Nikita napisał/a:
(jeśli będziesz chciała kiedyś dopasować odpowiedni stanik do rozmiaru swojego biustu możesz skorzystać z tego kalkulatora : klikasz POMIŃ INTRO, następnie PORADNIK i TWÓJ ROZMIAR ; ))
nie no nie chodzi o to czy mi pasuje czy cos ^^ tylko czy myslisz ze na moje wymiary biustu ktore ci napisalam moze byc taki stanik i taki rozmiar stanika?
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 15 Paź, 2006 11:19
mieć problem z biustem, a robić z tego problem ogólno powszechny, wyżalać się na każdym kroku, i doprowadzić się do stanu obsesyjnego na jego punkcie to jest różnica.