W poniedziałek ide do ginekologa, bo mam bardzo obfity i bardzo dziwny okres (wszystko pisałam w poprzednim poście). czy bede miała badanie?! bo tego się najbardziej boję.PISZCIE!!
Wysłany: Sob 25 Mar, 2006 17:30
Pewnie tak <wzrusza ramionami> Nie przejmuj się, to nic takiego - zwykłe badanie, jakich wiele. Żaden wstyd, żadna "siara" - Lekarz to lekarz - jak nie masz do niego zaufania to drzewo i sznur czekają.
Teraz ze względów oczywistych wiele dziewic bada się przez odbyt. Może ci najwyżej zrobić lewatywę. [Piszę poważnie, tak jest ;P]
Takie badanie okresowe to nic strasznego - jezeli chodzi o okres to tylko zerknie, popyta i zaleznie od odpowiedzi bedzie cie badala ręcznie.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 25 Mar, 2006 19:24
mialam zadac to samo pytanie, ale shunari mnie wyprzedzil. o ciaze sie bac chyba nie musisz <lol>, cialo kobiety ginekolog widzial juz tez nie raz, zreszta, czy ta wizyta jest ci naprawde potrzebna, moze i sie myle, ale jak dla mnie takie nieregularne, czy dziwne okresy w wieku 12 lat sa norma.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Sob 25 Mar, 2006 20:03
wpadka? ze ginekolog Cie wykorzysta i zajdziesz w ciąze? eee xD
ginekolog juz nie raz badał kogos takiego jak Ty, wiec nie robisz mu róznicy
zreszta jak sie boisz to nie idz, bedziesz to ciągle odwlekała tłumacząc sie, ze sie boisz i nie pojdziesz w ogole
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer