hej ja jeszcze niemam okresu choć mam 12 lat... ale co mam zrobic gdybym dostała go pierwszy raz w publicznym miejscu??
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 16 Kwi, 2006 23:13
E. Ja dostałam w wieku 12,5 roku, jak większość moich koleżanek, niektóre dostały trochę później, niektóre wcześniej, ale zacznij się niepokoić dopiero, jak będziesz mieć 16 lat i nie będzie... masz jeszcze czas W publicznym miejscu... hm, to jest różnie u różnych dziewcząt, ale u mnie zawsze pierwszy dzień jest taki, że nawet nie wiem, że już się zaczęło, dopiero wracam do domu, siadam na kibelek i się okazuje Ale lepiej nosić zawsze ze sobą podpaskę, lub chusteczki. Ale lepiej podpaskę, chusteczki są wkurzające
Ja dostałam 4 grudnia 05r. mam 11lat(w maju już 12) mialam szczęście, bo w domu, ale mama byla z ciocią na stadionie, tata z wujkiem w hurtowni, a ja z młodszą siostrą i kuzynem w domu (jak mama wróciła to zaciągnełam ją do łazienki i do niej z takim tekstem:
-Mama mam chyba miesiączkę. Tylko nikomu nie mów.)
JA nosze zawsze przy sobie tampony. Jak bylo lato to mialam przy trampkach mala kieszonke na kase a w drugiej zawsze mialam dwa tampony i git zawsze przygotowane
_________________ Jedna z najglupszych dziewczyn tego swiata....