Robię dyskotekę na sylwestra. Czy macie jakieś plany najlepszych piosenek, jakie można puszczać (takie raczej klubowe rytmy)? Bądź całe składanki, bądź pojedyncze piosenki...
Hm... Jeśli dobrze rozumiem i ma być to tylko takie łubu-dup, to może Mbrothers - Trebles. Albo np. Benny Benassi - Satisfaction, lub Culture Beat - Mr Vain 2003. Mam też mix Destiny's Child - Lose my Breath. Samej tej piosenki nie lubię, ale zremiksowana jest spoko ; ). Jak chcesz, to napisz na Gadu, prześlę Ci.
sorry ale myslalam że zejde. xDDDDDD
koleżance pies umarł, żałoba, looool. żeby to był dziadek albo jakiś bliski człowiek.
bwhahahahaha nie moooogeee xD
No ja właśnie też się śmieję...życie leci dalej, tym bardziej, że miała go ok. tydzień, ale jednak powiedziała, że robimy sylwka xD A więc temat aktualny, zna ktoś może jakieś dobre składanki (takie jak mix'ują DJ w klubach)
wuwunio - baletmistrz
wuwunio - hawajskie koszule
wuwunio - kapitan kajdan
Daler Mehndi - Tunak Tunak Tun
prabhu deva - kalluri vaanil
Nikkfurie - the a la menthe
The Faint - Glass Danse
village people - macho man
village people - ymca
a-ha - take on me
Dj Mummy - Nuttin No Go So
_________________ Księżyc coś kracze, wrona blaskiem lśni
Zawsze znajdę milionera, co przerzuci węgiel mi
Ostatnio zmieniony przez TomcioMag dnia Sob 30 Gru, 2006 09:30, w całości zmieniany 1 raz
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pan Piotr F. gdyby czytał słowa Lakiego, to by się zasmucił Franek Kimono to klasyka muzyki tanecznej i nie ma [cenzura] we wsi.
Cytat:
village people - ymca
A to już w ogóle mój osobisty przebój
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer