Niedlugo bede miala zastrzyki domiesniowe. Robi sie je w pupe? I czy one bardzo bola? Przyznam, ze troszke sie boje. Ktos moglby napisac jak sie je robi? Mam 10 lat. i moze jednak mozesz napisac co po kolei beda mi robic?
Ostatnio zmieniony przez anielka_a dnia Pon 16 Maj, 2005 19:49, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 16 Maj, 2005 19:33
nie jestem pewna czy w pupe, ale sterydy tez sie daje domiesniowo i w tylek sie kuje wiec raczej tak, sama ich nie bedziesz sobie robic wiec nie sa ci potrzebne chyba konkretne informacje, no ale zastrzyka jak zastrzyk.. sa bolesne i mozesz miec po nich siniaki..
Z tego co wiem to robi się je w pupe .
Ale spokojnie, robi się je właśnie w pupe dlatego że tam najmniej boli.
Właściwie to wogóle nie boli, więc nie masz się czego bać.
A co do tych majteczek xD to wystarczy że tylko troszkę je zsuniesz, nie trzeba całych.
Dziki za rade. Ale slyszalam, ze te niestety bola ;( A mozecie napisac jak gleboko wbijaja igle i ile to trwa?
Ja ci mówie że nic nie boli xDD.
Kogo ty się pytasz ?
Słuchaj tylko mnie xDDD.
Sam takie miałem i nic nie bolało .
To trwa kilka sekund, nawet nie zauważysz że ktoś ci igłe wbijał .
Ja ci mówie że nic nie boli xDDDD.
Nie słuchaj innych.
Oni wszyscy kłamią .
Jak tak bardzo się boisz to wypij ze dwa browary przed zastrzykiem i nawet nie zauważysz że jesteś w przychodni, szpitalu .