| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Dlaczeg taka jest??!!
Autor Wiadomość
Ma... Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 6 razy
PostWysłany: Wto 17 Maj, 2005 19:47   Dlaczeg taka jest??!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mam problem z przyjaciółką.....Od pewnego czasu coraz cześciej sie kłócimy.Robi mi jakieś wyrzuty z byle powodu....COs obiecuje np.spotkanie a potem dzwoni i przekłada bo to nie moze albo ktos ją o coś poprosił itd....teraz dowiedziałam sie,że nie bedzie ze mną chodzić na spacerki tam gdzie zawsze bo ostatnio ktos nas zaczepił i ona sie boji....... Sad Cos mi sie wydaje że to ....KONIEC Neutral Co mam zrobić,żeby ja przekonać do spacerków i odzyskać??
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 17 Maj, 2005 19:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jesli sie boi to musisz to zrozumiec.. napewno tez sa takie miejsca do ktorych ty nie lubisz wracac.. a z tym ze odwoluje spotkania.. czasami naprawde zdarza sie ze cos komus wypadnie i trzeba to zrozumiec.. moze niepotrzebnie tak jej nie wierzysz.. w koncu jestescie przyjaciolkami.. zaufaj jej.. moze sproboj z nia szczerze pogadac.
Powrót do góry
Ma... Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 6 razy
PostWysłany: Wto 17 Maj, 2005 20:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tylko z nią sie nie da szczerze porozmawiac:/każda rozmowa kończy sie kłótnia..... Boi sie tego że ktos ja na ulicy zaczepi.....To się może zdarzyć wszędzie nie tylko w tej dzielnicy to spokojna dzielnica..........
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 17 Maj, 2005 20:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ale ona ma uraz do tego miejsca i musisz to uszanowac.. a jezeli nie potraficie szczerze rozmawiac to czy mozna nazwac to przyjaznia ?
Powrót do góry
Donieq Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 10:18   Może ona coś czuje do Ciebie i poprostu się boi....??? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Znam taki przykład z własnego doświadczenia tylko z innej perspektywy Smile Moja przyjaciółka chodzi z pewnym chłopakiem. No i on też myślał ,że wszystko się sypie. Zawsze kiedy tylko prosił ją o spotkanie ona zawsze znalazła jakiś wykręt. Szczerze: ona nawet więcej odwiedziała mnie niz jego. A gdy ją pytałem dlaczego nie chciała mi odpowiedzieć. Dopiero jej koleżanki powiedziały mi ,że ona poprostu się boi . Może jest też tak w twoim przypadku , może ona coś poczuła do Ciebie i może nie jest jeszcze gotowa ,żeby to ujawnić Smile

Pozdroofka Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
7498389
Yarpen_Abbil Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 10:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Głupia sytuacja.... Nie poradzę Ci co robić, bo nie znam twojej przyjaciółki i nie mogę stwierdzić czego się boi itp.

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 19:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

przekonalam sie ze czasami nawet na przyjaciela nie mozna liczyc.. chyba jednak za czesto nazywamy kogos swoim przyjacielem..
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 21:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie koniecznie.... Ja osobę, którą uważam za przyjaciela mam jedną i mam spore szanse na jedną przyjaciółkę.... Smile

żyrafka Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 11:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak szczerze powiedziawszy to nie mam przyjaciółki, nikt mnie nie rozumi,
ale już sie przyzwyczaiłam, dobrze mi sie żyje z tym, wydaje mi sie że mam jednego przyjaciela który mnie nawet nawet rozumie, i nawet chyba nie zauważył że jestem dziwakiem,moje kumpele mówią że nie jest możliwa przyjaźń między dziewczyną a chłopakiem, a ja w to wierze !! Smile

Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 17:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też w to wierzę, to akurat normalne...

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 18:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ja rozumiem, niektorzy maja 1 przyjaciela, niektorzy kilkoro, ale czesto widze jak jakas zwykla kolezanke osoby nazywaja przyjaciolkami.. szczerze nie potrafia porozmawiac wstydza sie jakies rzeczy no ale to jest "przyjaciolka".. wydaje mi sie po prostu ze to slowo jest naduzywane troszke..
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 20:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No właściwie przyjaciel to dla mnie jedna z najbliższych osó, poza rodziną, dziewczyną itp. Przyjacielowi mogę powiedzieć WSZYSTKO, niczego się nie wstydzę/nie boję powiedzieć....

mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 23 Maj, 2005 14:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja już powoli przestaję wierzyć w prawdizwą przyjaźń...Może i jest, ale te osoby muszą się naprawdę znać, rozumieć się...Ja mam jedną przyjaciółkę, internetowa. Mogę z nią o wszystkim porozmawiać, zawsze mnie wysłucha a ja jej. Ale ona nie przytuli mnie,kiedy mi źle, nie pocieszy jeśli nie mam dostępu do telefonu czy komputera...
W ciągu 14 lat przez moje życie przewinęło się wiele "przyjaźni". Żadna z nich jednak nie pokonała próby czasu...

Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 23 Maj, 2005 15:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam przyjaciółkę i dwóch przyjaciół.. i jak narazie nie zawiodlam sie na nich, a znamy sie dosyc dlugo.. mysle, ze na akzdego gfdzies czeka przyjaciel, moze jeszcze nie kazdy go pozna, ale w koncu bratnie dusze sie znajda.. =)

H. Poświatowska
Powrót do góry
dziewczyneczka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 23 Maj, 2005 17:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie róbmy offtopa.
Może twoja przyjaciółka ma problemy z okresem dojrzewania.
Niektórzy ludzie(raczej kobiety) tak właśnie ragują.
Albo ma prolemy w domu, ktoś bliski zachorował itp.
Co możesz zrobić? Trudna sytuacja. Na taką osobę nie można naciskać bo będzie jeszcze gorzej. Staaj się być dla niej miła. np. pożyczaj w szkole np. ołówek, gumkę, mimo jej brzydkich odzywek staraj się uniknąć kłótni - zmieniając temat. Możesz też zaprosić ja do kina lub pizzeri, żeby oderwała się od swoich problemów (jeśli je ma) Ona musi zdobyć twoje większe zaufanie, i postaraj jej sie nie zawieść

Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu