miałam 14 lat czyli w tym roku, a zreszta kazdy ma ineczej wiec ty mozesz miec teraz mozesz miec za rok mozesz miec za 3 lata. Codi... hmmm w uchu? ciekawe... zmien sobie plec w profilu:)
miałam 14 lat czyli w tym roku, a zreszta kazdy ma ineczej wiec ty mozesz miec teraz mozesz miec za rok mozesz miec za 3 lata. Codi... hmmm w uchu? ciekawe... zmien sobie plec w profilu:)
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 15 Maj, 2005 08:28
mam 19 lat i zaraz mnie wkurzy to "pozdro"
i jakoś dotąd nie zdażyło sie mojej zacnej osobie miec okresu, czy to oznacza ze "ja" jestem w ciąży???????????
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 15 Maj, 2005 10:29
tsej to że ty jesteś przygłupem nie znaczy że masz sie tym dzielić z nami w każdej swojej wypowiedzi
i jakoś dotąd nie zdażyło sie mojej zacnej osobie miec okresu, czy to oznacza ze "ja" jestem w ciąży???????????
Tak Tsej, to zapewne ta straszna prawda...
Zapomniało się o antykoncepcji i co z tego wynikło ?
Teraz zamiast pisać na forum powinieneś iść do szpitala i czekać na swój poród xDD .
Wysłany: Nie 15 Maj, 2005 13:01
Tsej napisał/a:
Ciaza pozamaciczna - gdzies pod kolanem czy pacha...
Ja dostalam na poczatku klasy 2 gimnazjm. Czyli majac 14 lat.
no coz, bardoz mi przykro, ale to z przyzwyczajenia. =p ktos mnie kiedys na jakims forum wyuczyl, zeby z grzecznosci pisac pozdro lub pozdrawiam na koncu kazdeog postu i mi sie przyjelo. O_O automatycznie mi sie pisze, hm.. jesli komus to przeszkadza to przepraszam bardzo.
pozdrawiam
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Bylo juz kupe takich tematow.ale..
Ahh..jak to fajnie nabic sobie Posta *__*
Dostalam moja pierwsza miesiaczke gdzies...w pazdzierniku tamtego roku.
Pierw nie wiezylam ze to miesiaczka bo byla jej bardzo malo.
Ale dopiero teraz sie tego dowiedzialam ^^