No i co myslicie?? Ivan i delfin się nie dostali, a mysle ze sposrod tych ktorzy wystapili w ppolfinale to mial naprawde czysty głos....
Ludzie chyba glosuja tylko na gołe [cenzura].
Ja zagłosowałan na Danie
Ja nie oglądałam całej, ale uważam, zę mogliśmy wybrać lepszy zespół, który by nas reprezentował. Wogle mi sie nie podobałą "Czarna dziewczyna" już bym wolała "czarne oczy".
_________________ "Never let the fear of striking out keep from playing the game"
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Pią 20 Maj, 2005 13:20
zapomniaalam na smierc o tej eurowizjii ^^ ale widze, ze nic nie stracilam
nie lubie tego typu ' konkursow ' ... Ivan i Delfin się nie dostali ? O__o a ja myslalam, ze to w sam raz ' impreza ' dla nich ;p A ktore zajeli miejsce w tym polfinale ?
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 20 Maj, 2005 13:26
nie zajeli zadnego
bo od wystepu pani Gorniakowej nie potrafia wybrac niczego co by się nadalo jako tako i mialo jakikolwiek poziom do tego typu konkursow
od poczatku wiedzialam ze delfinowie sie nei dostana pfy
ogladnelam tylko kawalek ogloszenia wynikow bo wparowalam do pokoju akurat kiedy ojciec ogladal
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pią 20 Maj, 2005 13:44
Hehe straszne to jest. Dno kompletne. Dania była nawet spoko, jeszcze jako jedyna według mnie była do wytrzymania ;] a czarne oczy bardzo mi się podobają, i na pewno z nimi by się dostali (tak myślałam że będą to śpiewać) a oni z jakąmś czarna dziewczyną wyskoczyli i folklorem cygańskim. Tak jakbysmy już własnego nie mieli ...
A dobrych zespołów, wykonawców nie wybierają, bo by się nie zgodzili w takim czymś śpiewać
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 20 Maj, 2005 14:54
ale sie przjumja...ja nawet nie wiedziałem że takie coś miało miejsce
Ivana to powinni deportować!!! Nienawidzę go jako artysty, a jego "Czarne Oczy" przyprawiają mnie o odruch wymiotny.... Po Eurowizji jego sytuacja w moich oczach się nie polepszyła, a pogorszyć się już bardziej nie może... Był FATALNY!!!
Mnie osobiście w półfinale podobały mi się: Mołdawia, Szwajcaria, Rumunia i Węgry....
Buhaha nasi nieźle tam dali czadu xDD.
Miałem wrażenie że oglądałem disco polo xDD.
A wogóle kto tego Iwana wybrał ?
To jest jakaś maskara.
Ma głos jakby go przeciskali przez maszynkę do mielenia mięsa .
I jeszcze te jego ruchy...
Niezłą siare polsce zrobił.
Zresztą jak zawsze.
Np. wspaniały występ Blue Cafe czy Ich Troje...
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Pią 20 Maj, 2005 16:26
to juz mnie wogole nie interesuje...totalna klapa.
no i niby Ci co wygrali eurowizje to sie jakos wylansowali? no sorry ale nie słyszałam, zeby po tym byli sławni na skale swiatową.. chyba tylko w swoim kraju.
kto ich wybrał? tym razem nie my - Polacy.. tylko jakas specjalna grupa yh komisja jakaś czy coś takiego
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 20 Maj, 2005 17:20
Yarpen_Abbil napisał/a:
Ivana to powinni deportować!!! Nienawidzę go jako artysty, a jego "Czarne Oczy" przyprawiają mnie o odruch wymiotny.... Po Eurowizji jego sytuacja w moich oczach się nie polepszyła, a pogorszyć się już bardziej nie może... Był FATALNY!!!
Mnie osobiście w półfinale podobały mi się: Mołdawia, Szwajcaria, Rumunia i Węgry....