| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Niemal szaleństwo.
Autor Wiadomość
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 17 Maj, 2005 21:17   Niemal szaleństwo. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Już bardzo długo się przymierzałam, żeby tu o tym napisać. W końcu musiałam... Chyba zaraz oszaleje..
Otóz chodzi o to, że zerwałam z chłopakiem w sobotę... Nie układało nam się totalnie, same kłótnie, kłamstwa, niedotrzymywane obietnice... Zerwałam i było całkiem ok, myślałam, ze już go nie kocham, poszłam z kolezanką na spotkanie z takimi dwoma chłopakami. Jeden z nich mi sie starsznie spodobał a ja jemu.. (znalam go juz do dawna, ale nigdy7 wczesniej nie mialam ochoty sie z nim blizej poznawac). Spotkaliśmy się jeszcze w niedziele i chodziliśmy nawet w objęciach... Myślałam, że się w nim zakochałam. Wiem, że to głupie, że zaraz następnego dnia, ale Piotrka już raczej od dawna wydawało mi się, że najpeirw kocham coraz mniej a wkońcu w ogóle.. Ale w niedziele przyszłam do domu i nagle tak mi się smutno zrobiło za Piotrkiem.. Płakałam cały czas.. Dzisiaj rano z nim gadałam na gg, poklocilismy sie, ale wywnioskowalam, ze dla niego etz jest bardzo ciezko beze mnie. Sama nie wiem, czy chce do niego wrocic, ale nawet jesli, to on juz nie bedzie chcial. I teraz mam tak, ze raz mysle o Piotrku, a raz o tym drugim.. Nie wiem co robic! Tak tesknie za Piotrkiem... A jednak nie wiem czy moglabym byc z nim znowu, nawet jesli by chcial jakims cudem... Co mam teraz zrobic? Pomozcie, jestem bliska zalamania... ;(
Pozdrawiam

H. Poświatowska
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Wto 17 Maj, 2005 21:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Musisz pomyśleć które z nich jest prawdziwym uczuciem...a to nie łatwo, może okazać się zauroczeniem i będziesz miała problem. Ja bym radziła Ci więc narazie sobie odpuścić randki na jakiś czas, żeby przemyśleć i nie popełnić błędu, bo decyzja może być nieodwołalna.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 17 Maj, 2005 21:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

w tym wieku czesto zwiazki nie sa powazne, i nie zawsze jest sie pewnym swoich uczuc.. jezeli wam obojgu siebie brakuje, to moze warto dac sobie jescze jedna szanse.. oboje przekonaliscie sie jak moze byc ciezko po rozstaniu, wiec teraz jesli wam bedzie zalezec nie bedziecie doprowadzac do takich sytuacji jak kiedys, ze ciagle sie klucicie itd.. warto sprobowac..
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 17 Maj, 2005 21:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

eh... nie wiem, czy on bedzie chcial zebysmy znowu byli razem. w ostatnich dniach naszego chodzenia sam mowil, ze juz nie da rady ze mna byc. nie wiem.. ale np. teraz znowu wydaje mi sie, ze czuje cos do tego drugiego... co za idiotka ze mnie.
pozdro

H. Poświatowska
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 17 Maj, 2005 22:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale sama mowilas ze tez mu jest ciezko bez ciebie.. w zwiazku nie moze sie caly czas ukladac.. moze potrzebna wam byla przerwa.. no ale jezeli nie jestes pewna swoich uczuc to lepiej to zostaw, zauroczysz sie jeszcze nie raz, nie ma sensu sie dolowac o taki zwiazek.. nie pierwszy ani ostatni..
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 18 Maj, 2005 07:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale my sie klocilismy wczesniej duzo razy... tzn. klocilismy sie, bylismy bliscyzerwania, ale sie godzilismy i bylismy dalej razem. a teraz miarka sie przebrala i dlatego zerwalam... no ja widze, ze jemu tez jest ciezko, tylko ze on sie w zyciu do tego nie przyzna. taki ma charakter.. =\

H. Poświatowska
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 18 Maj, 2005 12:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zastanow sie czy na pewno chccesz byc z nim jescze, potem z nim porozmawiaj.. dajcie se moze jescze troszke przerwy, a potem spotkajcie i probojcie od nowa..
Powrót do góry
Donieq Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 10:13   Tu potrzeba czasu... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Musisz najpierw odczekać...będą to ciężkie chwile ale tak musi być...musisz wkońcu sama sie przekonać którego kochasz....być może te kłótnie były tylko oznaką chwilowej słabości a nie końcem tego co było...Czy warto wszystko zniszczyć???....Musisz z każdym z nim porozmawiać ,jakie wobec Ciebie mają plany...a wtedy to już jakoś samo się ułoży Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
7498389
Yarpen_Abbil Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 11:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to zdziwisz się, że niektórzy mięli gorsze problemy (taki JA na przykład):

4 M + 2 K = KATASTROFA!!!

R2
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 12:18   

eee to kiego wuja porównujesz problemy. To tak jakby pisac "to ja mam gorzej bo we mnie buja się 47 kobiet i 2 facetów ;/."
Kto da wiecej?
pfff
zastanów się czasem
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 12:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie o to mi chodzi...

Ona musi wybrać między dwoma chłopakami... Ja musiałem między 4 dziewczynami, z czego faktycznie tylko 2 były w stawce... W dodatku mój wybór mógł się okazać odrzucony... Gdybym wybrał byłą, a ona wybrałaby swojego chłopaka.... Pozatym ryzykowałem przyjaźnią kilku osób.... Miłe to nie było... Zaręczam Ci....

Jeśli jednak źle mnie odebrano, to pokornie PRZEPRASZAM!!!

R2
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 12:43   

Pisz więc wystarczająco jasno
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 13:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Yarpen_Abbil napisał/a:
Nie o to mi chodzi...

Ona musi wybrać między dwoma chłopakami... Ja musiałem między 4 dziewczynami, z czego faktycznie tylko 2 były w stawce... W dodatku mój wybór mógł się okazać odrzucony... Gdybym wybrał byłą, a ona wybrałaby swojego chłopaka.... Pozatym ryzykowałem przyjaźnią kilku osób.... Miłe to nie było... Zaręczam Ci....

Jeśli jednak źle mnie odebrano, to pokornie PRZEPRASZAM!!!
czyli to nie byl wybor
wiedziales na kim Ci zalezy wiec nei wybierales..
bo nie wydaje mi sie zebys byl z kims na kim CI nie zalezy jak mowisz ciagle o milosci itp.

Numer Gadu-Gadu
2891618
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 14:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak tylko wtedy nie byłem jeszcze pwewien swoich uczuć.... Wydawało mi się, że czuję coś więcej, ale równie dobrze mogło to byc echo uczuć z poprzedniego związku.... Wtedy nie byłem tego pewien w 100%, bo wtedy byłem Nieoficjalnie Razz z pewną dziewczyną i także wydawało mi się, że czuję do niej coś więcej.... Dlatego wybór był trudny....

panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 14:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

em em juz powoli rozumiem Twoj tok
ale jednak nigdy nie będzie on dla mnie jasny i zrozumialy
poniewaz ja mam swoj wlasny : ) a Twoj od niego rozni się zbyt mocno
zycze szczescia z dziewczyna

Numer Gadu-Gadu
2891618
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu