| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
kolezanka...
Autor Wiadomość
Morti Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 08 Maj, 2005 18:12   kolezanka... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

na pcozatek maly opis mojego problemu... od pewnego czasu znam sie z pewna dziewczyna, czasem sie widujemy ale raczje przypadkowo, dodam jeszcze ze nawet fajnie mi sie z nia gada i w dodatku mi sie podoba Mr. Green wiem tez ze ona do mnie czuje jakas tam mietkie dowiedzialem sie przypadkiem Razz... ale do rzeczy w jaki sposob najlepiej zaproponowac jej to, zebyysmy byli razem... moze to troche glupokowato brzmi ale na serio zalezy mi na niej, a jesli o mnie chodzi to jestm chyba trochi niesmialy jesli chodzi o te sprawy <lol>

Numer Gadu-Gadu
1013839
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Nie 08 Maj, 2005 18:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A długo się znacie ?
Ja bym na twoim miejscu zaproponowała jej jakieś wspólne wyjście, np. do parku, do kina, tak abyście się lepiej poznali Wink A później gdy będziesz widzieć, ze ona naprawdę coś teges do Ciebie Razz to poprostu powiedz jej, że fajna z niej dziewczyna i miło się z nią gada Wink Ale od razu nie wyznawaj jej tego że jej kochasz lub coś w tym stylu Razz Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
codi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Nie 08 Maj, 2005 18:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeżeli jest się nieśmiałym to najlepszy sposób to przez gg, sms-a, lub e-maila.
Wtedy nie widzisz danej osoby więc jest łatwiej.
Ale pamiętaj że ta piękną niepowtarzalna chwilą będzie gdy przełamiesz się i zaproponujesz jej to bezpośrednio.
Bez komunikatorów i e-mail-y.
Więc sprubuj się przełamać i oznajmić jej na real co do niej czujesz.
Zapewne dziewczyna również będzie zadowlona i z tego co piszesz powinna się zgodzić by być z tobą.

///EDIT///
Morti dawno cię nie widziałem Razz .
Co ty porabiasz w tych stronach ? Smile

Ostatnio zmieniony przez codi dnia Nie 08 Maj, 2005 19:05, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 08 Maj, 2005 19:00   

Wyskoczcie gdzieś pizzeria, kino, basen Razz, etc. Wtedy się dowiesz jaka ona jest, czy chcesz z nią być (bo z tego co zrozumiałam nie jesteście tak bardzo blisko a ona może być inna Wink ). Jeśli będzie Ci się z nią dobrze rozmawiało, poprostu spytaj ,,Chciałabyś ze mną chodzić ?'' ale najlepiej jeszcze wcześniej dowiedz się czy jest wolna Wink
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 08 Maj, 2005 19:34   

mów jej że chcesz się z nią spotkać utwierdzaj ją w przekonaniu że jest dla ciebie ważna \, mów że np. myślisz o niej że chcesz sie spotkać że fajnie by było gdybyście np. razem gdzieś poszli i poprostu daj jej to do zrozumienia tzn nie narzucaj sie ale mów jej często że ją lubisz itd
Powrót do góry
Nikav Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 09 Maj, 2005 06:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam.
Tutaj dziewczyny (i chlopak) poruszyły coś very ważnego: Nie wyznawaj jej od razu miłości, to Cię zgubi. Powtórzę po nich: Jakiś wypad. Jak na mój gust to spacer...spacerki są bardzo fajne, szczególnie te, kiedy pełnia (najbliższa pełnia 28 maja, trwa około 3 dni). Hm...Ale ofc to tylko tak, gdyby termin akurat pasował. Tobie nie radziłbym tyle czekać z propozycją. Spacer, podczas spaceru rozmowa (poćwicz przed lustrem komplementy, choć nie syp jak z rękawa. W końcu ile można słuchać o uśmiechu, oczach, wargach, włosach i ogólnej urodzie?) Hm...Ogólnie proponuję zbliżanie znajomości niż gwałtowny krok. Smile
Pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Pon 09 Maj, 2005 23:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ja tyz mysle ze trzeba by dac jej do zrozumienia ze ci na niej zalezy... najlepiej zacznij sie z nia jakos umawiac (podczas tego przypadkowego spotkania powiedz jej ze mozhe byscie mogli sie zobaczyc w innych okolicznsciach - przewidzianych i czy nie mialaby ochoty np na spacer?) a pozneij mozhesz jej pisac mile eski itp ze milo bylo ze kcesz zobaczyc sie z nia jeszcze raz... tak to sie zaczyna a pozniej jush sam bedziesz wiedzial co masz robic;)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 10 Maj, 2005 12:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no cóż, ja powiem z własnego doświadczenia.
poznałam chłopaka, ot tak widziałam się z nim kilka razy, ale nie przyszło mi do głowy nic szczególnego. aż tu nagle wyskakuje na gg, że mu się bardoz podobam itd. byłam w szoku O_O. Potem zaczął mi mówić, ze mnie kocha i takie tam i ja się poprostu rpzestraszyłam i jakoś tak głupio mi było mu spojrzeć w oczy a co dopiero z nim być. =P I nic nie wyszło z tego.
A wniosek z tego taki, ze lepiej najpierw stopniowo jej pokazuj uczucia, itd. zeby zaczynala sie sama czegos domyslac, wtedy takze zapewne coś do ciebie poczuje =] jak ją jeszcze umiejętnie "zbajerujesz" ze tak to nazwe, będzie Twoja. Nie wal prosto z mostu bo ją spłoszysz jak sarenke. =P
pozdro

H. Poświatowska
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Donieq Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 11:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No właśnie wspólne wyjścia , spacery , spotkania a ona sama już zrozumie o co Ci chodzi Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7498389
Yarpen_Abbil Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 12:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zastanów się, czy jesteś pewien tych uczuć, oraz czy jest wolna Wink . Jeśli tak, to nie owijaj w bawełne, ani nie krępuj się... Powiedz "KOCHAM CIĘ!!!" i po kłopocie.... Jeżeli odpowie "JA CIEBIĘ TEŻ!!!", to wszystko jasne Wink

No można by też o jakis nastrój zadbać.... Jakiś zachód słońca, czy coś w tym stylu.... Wink

Trzymam kciuki.... POWODZENIA!!! Wink Wink Wink

panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 13:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

chopie troche mnei denerwujesz z tym kochaniem wszędzie
nie potrafisz zrozumiec tego iz jesli ktos sie komus podoba to nie musi go odrauz kochac?
milosc to nie jest uczucie które mozna oznajmiac wszystkim na wiatr
gadać kazdemu co Ci się podoba kocham cie i wogole bla bla
wiec nie przesadzaj tak z ta miloscia..

Numer Gadu-Gadu
2891618
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 13:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sorki, ale przyjmuję, że jeżeli ktoś chce z kimś chodzić to go KOCHA!!!

No chyba, że chce z kimś chodzić bo ten ktoś jest ładny i nawet da się z nim porozmawiać o grach komputerowych.....

W moim odczuciu chodzenie ze sobą opiera się na MIŁOŚCI, nie zauroczeniu...!!!

Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 13:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

lol
ale zeby kogos naprawde pokochac trzeba go doskonale poznac
trzeba spedzac z nim czas
trzeba poznac go od wewnatrz
prawie zawsze dobrym sposobem na to aby kogos pokochac jest to aby z nim być
a zauroczenie? jest wystarczającym uczuciem zeby z kimś być
milosc nie wskakuje odrazu
milosc rodzi się powoli
między innymi jednym z poczakotywch stanow(stadium) milosci jest owe zauroczenie ktorym tak gardzisz

Numer Gadu-Gadu
2891618
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 13:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak.... Ale nie gardzę nim....

Zauroczenie to coś co pcha dwie osoby ku Miłości...

Dla mnie Zauroczenie nie wystarcza, by z kimś chodzić....

Oczywiście nie można być zauroczonym przez tam np. rok, aż dojdzie się do miłości, ale już od pewnego momentu da się wyczuć, że się kogoś Kocha, albo że czuje się coś więcej niż tylko zauroczenie.... Wtedy można przyjąć, iż coś takiego przerodzi się w Miłość...

Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 13:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to jak poznac ze to jest milosc? jesli sie z kims nie jest?
zauroczenie nei wystarczajace zeby ze soba byc? dzieki byciu ze soba poznaje sie lepiej
poznaje sie pragnienia (nawet te najbardziej intymne) mysli, uczucia z którymi ze 'zwyklymi' ludzmi sie zwykle nie dzieli
dla mnie zauroczenie.. nie to zwyczajne, glebokie.. sklaniajace nas do tego iz chcemy byc z kims, tak naprawde jest wystarczajace
z niego przeciez moze zrodzic sie milosc.. a sama nie powstanie

Numer Gadu-Gadu
2891618
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu