No u mnie podobnie.... Ale ja nie mówię, że mnie to nie kręci.... No jak chyba każdy normalny samiec mam czasami ochotę na bliskość kobiety.... Tym się jednak różnię od innych, że ja potrafię to pochamować i kontrolować.... Po prostu sex nie jest rzeczą, której potrzebuję jak inni.... Jasne, że czasami przychodzi mi ochta na różne rzeczy, ale to chyba normalne w moim wieku... Ogólnie sex jest do życia niepotrzebny.... Nie potrzebuję go, nie namawiam do niego dziewczyny itp..... Nie potrzebuję jakichś podniet.... Kocham dziewczynę za to jaka jest w środku, a nie na zewnątrz... Akcptuje ją (jak wszystkie kobiety) taką jaką jest... Nie potrzebuję, żeby założyła mini... To mnie jakoś nie podnieca w żaden sposób...
No niestety Yarpen jestes jedynym samcem jaki na widok ksztaltnej samiczki potrafi powstrzymac reke przed klepnieciem jej w ksztaltna pupcie
Acha ta huc gna mnie i gna ;D Nawet czasu na odsapniecie nie mam:(
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
yarpen, sex JEST potrzebny do zycia. =D ale ty jeszcze nie dorosles do wspolzycia =p zauwaz, ze jest roznica miedzy brakiem wpsolzycia w calym zyciu a jego brakiem w tych wczesnych latach zycia
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Wiem.... Nie napisałem, że chce przeżyć całe życie w celibacie...
Na razie SEKSU nie potrzebuję.... I nie jest to u mnie rzecz pierwszoplanowa jak u większości mężczyzn.... SEKS jest przyjemnością... Stoi na dalszym planie....
he he ale jesteście śmieszni
jak clover powiedział "nie bądź śmieszny"
ślinić a obmacywać czy zbliżać to zupełnie różne bajki...wiele dziewczyn jest superpieknych w jednym i danym momencie np...ówej tyłek...i tu udowadniam dlaczego mówie że samiczek nie dziewoj...ponieważ interesuje mnie konkretna część ciała na widok której sie "ślinie" bardzo mało prawdopodobne by trafiło sie tak że podoba mi sie całość...dlatego póki nie zobacze całości podoba mi sie fragment tej konkretnej osobniczki płci przeciwnej bo sobie wyobrażam do czego mógłbym ten fragment wykorzystać w dokładnie tej wizji jaka widze bez żadnych zmian w ujawnianiu reszty(co nie znaczy[dla ludzi z dziwnymi myślami] że to oderwany fragment od reszty ciała)
nawet sobie nie zdajecie sprawy jak człowiek sie boi kalać swoją wyobraźnie rzeczywistością...
jak mu przemknie kątem oka ładna buźka ..ładne włoski uśmieszek dekolt czy tyłeczek to ma wątpliowści czy chce psuć sobie miłe wyobrażenie reszty na podstawie fragmentu gdy owe wyobrażenie spotka sie z rzeczywistością...i rozproszy(szansa na to że nie jest nikła)
a najgorzej to już zagadac do ładnej dziewczyny bo może sie okazać mimo urody bystra jak taboret kuchenny w kolorze zielonym
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 21 Maj, 2005 21:07
boze nie dosc ze na kazdym kroku osadzacie o nabijanie postow to jescze bedziecie wyliczac ile kto dziennie pisze postow?
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 21 Maj, 2005 21:10
Dokładnie.
Odnoszę wrażenie, że forum staje się coraz bardziej żenujące.
A zresztą, ostatnio wszystko jest żenujące Forum też się nie uchroniło
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 21 Maj, 2005 21:12
nie no sory
ale osobiście coraz rzadziej tu bywam i tylko zanotowałam swoje spostrzeżenie i przykro mi że nie odróżniacie dowcipu od sarkazmu
akurat to był dowcip a pozatym czy to temat taki wrażliwy? może jeszcze poowiesz że nie offtopujesz? ja naprawde sie nie czepiaaaam
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 21 Maj, 2005 21:17
owszem oftopuje.. ale nie siedze tu specjalnie po to zeby napisac jakiegos oftopa i tym nabic licznik.. nie wazny jest dla mnie a siedze tu zeby zabic jakos wolny czas.. wiec jak mam go ostatnio wiecej to pisze wiecej postow.. wiadomo ze jak ktos wchodzi raz dziennie na forum a ktos 20 to nie bedzie mial tylu samo postow.. a jak widzisz ostatnio wszyscy tylko wypominaja ze posty sa pisane dla licznika..