Hehe tacy ludzie ktorzy mowia ze stronia od patrzenia na panienki i wlochatych mysli najciesciej marszcza freda
W jakim sensie Himi zenujace? Nabijanie postow czy przez nazywanie suczek samiczkami? Bo post taki dwuznaczny A jak wiadomo seksizm jest zly !
post jak najbardziej prowokacyjny spowodowany meczacym dniem i ogromem energi do wyladowania.
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 21 Maj, 2005 22:40
Pulkownik Nikt napisał/a:
W jakim sensie Himi zenujace? Nabijanie postow czy przez nazywanie suczek samiczkami? Bo post taki dwuznaczny
I w takim sensie, i w takim
Pulkownik Nikt napisał/a:
Hehe tacy ludzie ktorzy mowia ze stronia od patrzenia na panienki i wlochatych mysli najciesciej marszcza freda
=="
A co, zwierzali ci się już tacy?
Doprawdy, traumatyczne przeżycia. Współczuję.
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 21 Maj, 2005 22:59
nie użyłem słowa suczki ..ani nic podobnego z repertuaru dupozwisów...
samica czyli przedstawicielka płci pięknej
nie wiem po co sie podniecac ta cala mastrubacja.=/ kazdy chlopak w danym wieku tak robi, wiec po co tu gadac "oo! on napisal tka i tak i na pewno marszczy freda!". ty tez marszczysz/marszczyles =p
(jakis bez sensu ten post, ale ojciec mi przerwal z 5 razy i sie pogubilam)
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 22 Maj, 2005 10:52
Shaleniec napisał/a:
kazdy chlopak w danym wieku tak robi, wiec po co tu gadac
Hm... Nigdy nie popadaj w hazard, dobrze Ci radzę Bo tu mogłabyś już przegrać zakład ;P
co do tematu to ja nie lubie jak dziewczyny nakładają na siebie w chu.. tapety ... to jest wsteętne toz ona w tedy nie jest ani troche naturalna >_> nie lubie tez jak dziewczyna pali papierosy i przeklina....
u nas w szkole jest taka jedna dziewczyna która naprawde potrafi sie ubierać -_-
pewnego razu przyszła do szkoły ubrana jak ulicznica O_o bluzka to taka jakby wiekszy stanik był ... ze obejmował piersi plus troche brzucha i pleców ... miniówa taka ze [cenzura] wystawała ... i rajstopy z jakiej siatki O_o normalnie przegięcie....
a co do masturbacji raz z kolegami gadalismy i jeden taki wyskoczył ze masturbacja jest zboczona i ze on nigdy nie bedzie sie masturbował .. to my go za to wysmiajlismy ... toz masturbacja jest normalnym elementem w zyciu chłopaka ....
kaniec koncerta...
nie odnawiamy starych tematów
_________________ Księżyc coś kracze, wrona blaskiem lśni
Zawsze znajdę milionera, co przerzuci węgiel mi