Wczoraj bylem u mojej dziewczyny i ze tak powiem sie bawilismy...ona jest dziewica i nie chcielismy narazie tego zmieniac, wiec wszedlem w nia bez gumki tak jminimalnie (4-6cm). Do niczego nei doszlo, nic sie nei stalo, ale ona jest wystraszona i boi sie ze moze byc w ciazy... Czy to jest mozliwe ?? Bo jesli tak to nie jest za pozno na te specjalne tabletki prawda?? Pomozcie... Z gory dziekuje.
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 22 Maj, 2005 21:50
a jest mozliwe! [tzn jezeli był wytrysk albo cokolwiek co wyplynelo z p.]
kiedys napisalam taki temat http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=6261 przeczytaj go
a w aptece jest cos 72 godziny po stosunku..
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 22 Maj, 2005 21:52
Hmmm... mogła zajsć w ciążę, wystarczy, że miałeś wytrysk, a plemniki dostało się w okolice jej układu rozrodczego (nie moge znaleźć innych słów XD), dodając, ze czasem minimalnie sperma wycieka przed wytryskiem, a wiec radziłabym najlepszy sposób tz. testy ciązowe
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 22 Maj, 2005 21:55
wiec skoro byłes u niej WCZORAJ
to radze ci teraz leciec do apteki kupic test ciązowy,bo robi sie go rano
jak sie okaze ze jest w ciazy to moze zazyc jeszcze te tabletki..
oj moim zdaniem nie zaszla w ciaze. napewno bo napisales ze nic nie bylo czyli nie bylo wytrysku czyli nie bylo plemnikow czyli nie ma ciazy!! powiedz jej zeby sie nie martwila bo nie wytrysnoles. napewno ci ufa ale wspieraj ja i nie zlosc sie na nia jesle bedzie zdenerwowana to w koncu jej pierwszy raz. wytlumacz jej ze nic nie bylo pozdro
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 22 Maj, 2005 22:03
po 1. jezeli nie chcieliscie jej rozdziewiczyc to po kiego wlozyles go tam?
po 2. i dlaczego bez gumki.. nastepny nie wykazujacy sie odpowiedzialnoscia..
no i jak do niczego nie doszlo jak wlozyles go w nia?
Nie no wytrysku nie bylo napewno! Przecierz bym napewno poczul. Poprostu ja sie tu za nia upewniam bo ona nei ma neta i sie boi... Ja szczerze mowiac jestem raczej spokojny i sie nie martwie. 'Wszedlem" maksymalnie na 2 minuty, moze krocej... Nie dramatyzujcie
kurcze co jeden to lepszy...
sory nie kieruję tego tylko do ciebie, ale nie wiem czy śmiać się czy płakać, jak czytam już po raz któryś na tym forum "czy ona mogła zajśc w ciążę, bo to, bo tamto.."
Czy ktoś wam nie mówił, że zanim się za takie rzeczy zabierzecie to pomyśleć trzeba? MYŚLEĆ to chyba co poniektórzy powinni mieć wytatuowane w pewnych miejscach...
Jak ty myślałeś... że to zawsze się da powstrzymać, że tylko 4 cm, ze na pewno nie głębiej, ze wytrysku nie będzie, że baz gumki można... Spoko powodzenia... czasami nie nad wszystkim się panuje Nawet jeśli tym razem ci się wydaje że nad wszystkim zapanowałeś, to nie jest powiedziane, ze następnym razem też tak bedzie
to czy ona w ciązy czy nie w ciązy to inna para kaloszy
ale zadziwia mnie ten brak odpowiedzialnosci, w stylu, ze nawet jak coś się stanie, to zaraz jest cudowna magiczna tabletka, która wszystko załatwi... Guzik prawda. Z tego co wiem to chodzi wam o tabletki wczesnoporonne (o ile dojdzie do zapłodnienie, to taki maja status). Bardzo to pozytywnie na psychikę dziewczyny musi robic nie?
_________________ a życie toczy, toczy swój garb uroczy,
toczy, toczy się los...
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Nie 22 Maj, 2005 22:27 Re: Pomocy :(
Quez napisał/a:
Wczoraj bylem u mojej dziewczyny i ze tak powiem sie bawilismy...ona jest dziewica i nie chcielismy narazie tego zmieniac, wiec wszedlem w nia bez gumki tak jminimalnie (4-6cm). Do niczego nei doszlo, nic sie nei stalo, ale ona jest wystraszona i boi sie ze moze byc w ciazy... Czy to jest mozliwe ?? Bo jesli tak to nie jest za pozno na te specjalne tabletki prawda?? Pomozcie... Z gory dziekuje.
Nawet bez wytrysku mogla zajsc w ciąże
Bow wydzielinie z penisa ... rowniez znajdują sie plemniki ... chodzi mi o ten sluz ... nie o sperme ...
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 22 Maj, 2005 22:30
I wlasnie dlatego trzeba uwazac,gdzie kiedy i po co i co wkladac.
R2 -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 23 Maj, 2005 19:23 Re: Pomocy :(
Kinga napisał/a:
Quez napisał/a:
Nawet bez wytrysku mogla zajsc w ciąże
Bow wydzielinie z penisa ... rowniez znajdują sie plemniki ... chodzi mi o ten sluz ... nie o sperme ...