Po pierwsze musisz miec power gg. Po drugie musisz miec wtyczke pgg-config ktora jest standardowo w kazdym powerze(inaczej bedziesz musial recznie dodac wpis o wtyczce). Po trzecie musisz skopiowac wtyczke (dll) do katalogu gg/plugs i zrestartowac gg. Po czwarte po ponownym wlaczeniu gg pokaze sie komunikat o wykryciu nowej wtyczki. Wtedy pozostaje tylko jej wlaczenie i ponowne zrestartowanie gg.
Cytat z forum komunikatory.net.
Wysłany: Nie 15 Maj, 2005 17:49
jak masz ten autostatus
to na gorze zaznaczasz 'tekst z winampa'
To ściągnij po prostu powergg.
Tutaj http://gadu.ok.9x.pl/index.php
Kliknij na górze powergg i ściągnij wersję 1.63.
Tylko nie ściągaj wersji 1.70 bo troche zrypana jest xD.
I jak będziesz instalować to po prostu zaznacz jakie chcesz mieć wtyczki (najlepiej wszystkie zaznacz) tam już będzie ta wtyczka do winampa.
Instalujesz to tego folderu gdzie jest normalne gg i odpalasz.
Potem na górze klikasz powergg i wybierasz wtyczkę autostatus 3 i juz wszystko tam ustawisz.
heh, kombinujecie jak lyse konie pod gore ;) Zakladam, ze masz tlena - a wiec wchodzisz tu, pobierasz plugin "nowplaying", nastepnie rozpakowujesz to, co sie sciagnelo. Plik *.tpl przenosisz do katalogu x:/tlen/plugins/. Trudna czesc za toba ;) Teraz jedyne co musisz zrobic, to uruchomic tlena, wejsc w "ustawienia programu --> Pluginy" i zaznaczyc "nowplaying.tpl". Jezeli korzystasz z winampa 2.xx/5.xx, to mozesz w opcjach pluginu wpisac np. cos takiego - [%t] [%l] . Bynajmniej ja tak mam ;) Teraz ostatnia czynnosc jaka musisz wykonac - tam, gdzie ustawia sie status, na samym dole jest do wyboru opcja "nowplaying". Zaznaczasz ja, wlaczasz winampa i cieszysz sie dzialajacym pluginem ;]