to ja sie nie przyznam:P bo ja sie ze swoim aktualnym calowalam przed chodzeniem<lol2> nawet go dobrze nie znalam, no niewazne:P tylko ze po tym nie widzialam sie znim przez jakies 3 miesiace. potem wpadl do mnie, i i sie zaczelo, jsetem znim he-he-he
ale z moim pierwszym calowalam sie po 2 tyg... moze troszke dluzej..
Nie ma do tego okreslonych regul...nie mozna tak...kazdy caluje wyjątkowo i niepowtarzalnie...jedyne co ci moge poradzic to poprostu nie myslec o tym podczas calowania..o technice itd..poprostu daj poniesc sie emocjom i marzeniom.a wszystko wokolo przestanie istnieccc ;d;d;d;d najlepiej zamknij oczy i wzuj się w to wszstko i zaangazuj a jesli calujecie sie z jezyczkiem to najlepiej zebyscie oboje angazowali w to swojejęzyki ;d pozdr.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
A ja sie nigdy nie całowałam i jakoś nie śpieszy mi sie do tego.
Na mój pierwszy pocałunek czekam na kogoś wyjątkowego, nie będe się całować z pierwszym lepszym nie ma mowy. Znalazł by sie jeden taki jeden ale jak nie to nie !!!
CZAS POKAŻE
no dokładnie po co mam sie całować z jakimślepszym pierwszym,
ja tak nie potrafie są ludzie na tym świecie że dają czadu z pierwszą
lepszą osobą ale ja taka nie jestem poprostu jestem inna od wszystkich i już
dobrze mi z tym ja nie potrafie hop siup i sie z kimś całuje
a mój pierszy pocałunek nei był aż tak przyjemny...
ale inne mrrrrrrr..... nigdy nie zapomne..
wow to mój pierwszy post ;p
_________________ ...anarchizm, komunizm, faszystowskie [cenzura], by być sobą nie musisz mieć symboli...
...my wszyscy dziękujemy wam Rote Armee Fraktion...
...wielkie ludzkie mrowisko po moim sercu przechodzi...
Pierwszy pocałunek.... No ja niewiele pamiętam... Bo i niewiele było do zapamiętania... Za pierwszym razem to wogóle jakoś niezdarnie szło... Potem: LOOZIK! .