Ja myślę, że jeżeli naprawdę uważasz, że jest ci to potrzebne do szczęścia, to możesz nosić stringi i nieważne ile masz lat . Ja mam 12 lat i wcale nie chcę ich nosić. Wydaje mi się, że muszą być niewygodne, chociaż nigdy ich nie nosiłam
całkiem się z tobą zgadzam. Wiek tu nie ma zaczenia tylko żebyś ty się w nich dobrze czuła
puszczalskie?? co w tym puszczalskiego?? po prostu lepiej wygladaja stringi pod obcislymi spodniami niz jakies pantalony!!!!!! a co do hobbitow to istnieja...gdzies tam
jakie tam puszczalskie poprostu niekaazdy lubi je nosic i tyle ladnie wygladaja przy obcislych spodniach i spudniczkach niz normalne ,majteczki moim zdaniem to kwestia gustu trzeba sie przyzwyczaic i tyle to tjk z nowymi spodmniami mna poczatku sie dziko czujesz a puzniej jest ok loozz hehe
ahh Deg całkowicie się z tobą zgadzam są niewygodne! a nawet strasznie ale ze to puszczalskie to nie sadze bo co w tym puszczlaskiego.....no chyba ze dziewczyna zalozy spodniczke i stringi to takkkkk!!!!!!
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Sro 20 Sie, 2003 08:41
Asia napisał/a:
Ja myślę, że jeżeli naprawdę uważasz, że jest ci to potrzebne do szczęścia, to możesz nosić stringi i nieważne ile masz lat . Ja mam 12 lat i wcale nie chcę ich nosić. Wydaje mi się, że muszą być niewygodne, chociaż nigdy ich nie nosiłam
nie jest tak xle to wcale nie przeszkadza bo to nie ma wchodzic do tylka
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'