no właśnie. Wszystko zależy na kim te piegi 'występują' i ile ich jest. Czasami jak delikatnie wysypie to wygladają przecudnie, a czasami jest ich tyle, że nie widać twarzy ;p
Hm..powiem ci że możesz spróbować tych maseczek...ogórek dizała rozjaśniająco, cytyna na swój sposób też to fakt..ale bez przesady nie bedziesz amiała zaraz białej twarzy wiec sie nie obawiaj! możesz sprobowac takiej maseczki raz czy 2 razy a jak to nic nie da to poprostu nie ró tego więcej albo kuup jakieś specjalistyvzne mascie w drogerii czy w aptece. Ale ja uwazam ze najlepiej jest poprostu przyzwyczaic sie do swoich piegowe i je polubic to nawet jesli znajdziesz jakoms dobra maseczke czy masc nie usunie ona ich ngigdy do konca a kiedy ma sie kilka piegow to wyglada to naprawde ładnie fajnie i szkoda to likwidowac...mam kolezanke ktora ma kilka piegow na nosie i w okolicahc nosa..wygląda pprzeslicznie i bez nich wygladala by chyba gorzej..naprawde jest ładna i ma wielu wielbicieli zreszta badania naukowwe wykryly ze chlopaki lubią piegi u dziewzyn (oczywiscie w nieduzych ilosciach nie mowie o zasypaniu nimi calej twarzy) czytalam to w jakiejs gazecie
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."