| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Piegi
Autor Wiadomość
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 24 Maj, 2005 17:50   

o bo jest wielka różnica jak są piegi na licu od przypadku gdzie jest lico pod warstwą piegów
Przejdź na dół
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 26 Maj, 2005 11:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no właśnie. Wszystko zależy na kim te piegi 'występują' i ile ich jest. Czasami jak delikatnie wysypie to wygladają przecudnie, a czasami jest ich tyle, że nie widać twarzy ;p

Numer Gadu-Gadu
1550297
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 26 Maj, 2005 12:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm..powiem ci że możesz spróbować tych maseczek...ogórek dizała rozjaśniająco, cytyna na swój sposób też to fakt..ale bez przesady nie bedziesz amiała zaraz białej twarzy wiec sie nie obawiaj! możesz sprobowac takiej maseczki raz czy 2 razy a jak to nic nie da to poprostu nie ró tego więcej albo kuup jakieś specjalistyvzne mascie w drogerii czy w aptece. Ale ja uwazam ze najlepiej jest poprostu przyzwyczaic sie do swoich piegowe i je polubic to nawet jesli znajdziesz jakoms dobra maseczke czy masc nie usunie ona ich ngigdy do konca a kiedy ma sie kilka piegow to wyglada to naprawde ładnie fajnie i szkoda to likwidowac...mam kolezanke ktora ma kilka piegow na nosie i w okolicahc nosa..wygląda pprzeslicznie i bez nich wygladala by chyba gorzej..naprawde jest ładna i ma wielu wielbicieli Razz zreszta badania naukowwe wykryly ze chlopaki lubią piegi u dziewzyn (oczywiscie w nieduzych ilosciach nie mowie o zasypaniu nimi calej twarzy) czytalam to w jakiejs gazecie Razz

Numer Gadu-Gadu
730730
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu