Ja w II gimnazjum dostałem jakieś książki i koszulkę za dojście do szczebla centralnego (finału) ogólnopolskiego konkursu z historii wojskowości polskiej (nazwę konkursu podałbym, ale nie chce mi się szukać tej pamiątkowej koszulki).
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 17:20
Kiedyś dla jaj z koleżanką wysłałyśmy do bravo SMS o jakieś kosmetyki, bo stwierdziłyśmy, ze będziemy sexi jak wygramy, kosmetyków nie wygrałam,a le wylosowałam kasete Eminema do 8 mili
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 17:26
Cytat:
Ja w II gimnazjum dostałem jakieś książki i koszulkę za dojście do szczebla centralnego (finału) ogólnopolskiego konkursu z historii wojskowości polskiej (nazwę konkursu podałbym, ale nie chce mi się szukać tej pamiątkowej koszulki).
wow to to był konkurs polegajacy na losowaniu?
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 17:54
Hm... jakiś rok temu (a może ciut więcej... nie pamiętam już) na serwisie gry.onet.pl był konkurs na hasło reklamujące grę Enter the Matrix. Nagrodą była, jak się nietrudno domyślić, sama gra :]
No i wysłałem hasełko w stylu "Chcesz wyjść z Matrixa? Najpierw musisz do niego wejść... ENTER THE MATRIX".
No i byłem jednym z 5 zwycięzców ;P
Choć prawdę mówiąc nie zabłysnęli sponsorzy... miast przysłać grę w ładnym, oryginalnym pudełku ze wszystkim w środku, przysłali luzem pudełko z samymi już płytami + instrukcja ;P
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 18:13
Nie rozumiem. Zamiast wyslac pudelko z plytami, wyslali pudelko z plytami?
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 18:21
Rzeczywiście, jakoś bez sensu wtedy zabrzmiałem
A więc tak:
Kupując grę w sklepie, tym co kupujesz jest:
a) zafoliowane kartonowe pudełko ze wszystkim, co konkretne, w środku;
b) plastikowe pudełko z płytą/-ami;
c) instrukcja do gry.
I rzecz w tym, że przysłali tylko b) i c), bez a)
Mam nadzieję, że teraz logiczniej to napisałem ;P
Rzeczywiście, jakoś bez sensu wtedy zabrzmiałem
A więc tak:
Kupując grę w sklepie, tym co kupujesz jest:
a) zafoliowane kartonowe pudełko ze wszystkim, co konkretne, w środku;
b) plastikowe pudełko z płytą/-ami;
c) instrukcja do gry.
I rzecz w tym, że przysłali tylko b) i c), bez a)
Mam nadzieję, że teraz logiczniej to napisałem ;P
To mogłeś wziąć zielony pisak i sobie dorysować te zielone literki, i by wyglądało jak prawdziwe pudełko do gry .
Ja wygrałam trzy razy w (uwaga,uwaga...) "13" !! Ale to bylo dawno...Raz kusmetyki jakies, raz taki breloczek serduszko nyu a raz...aaaa biezlizne :] Z Key'a. Gacie i stanik :].
Tak poza tym to kiedys kupilam sobie Big Milka. Zjadłam, szczesliwy patyczek. Nastpeny-zjadłam-szczesliwy patyczek. Zjadłam...szczęśliwy patyczek :] oddałam, następny-zjadłam, szczęśliwy patyczek Już nie mogłam,dałam koleżance, któa nie wygrała
10 płyt, jedno zaproszenie do teatru, jedno zaproszenie do pizzerii w radiu Eska ;]
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
_________________ Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie,
ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku.
Antoine de Saint-Exupéry
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 30 Maj, 2005 10:16
Tsej napisał/a:
Cytat: