| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Co mam robić?
Autor Wiadomość
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Czw 26 Maj, 2005 11:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keeveek napisał/a:
To, że nie umiesz zakładać tamponów to nie problem Razz gorzej, jakbyś nie umiała pływać Wink
a jak nawet z instrukcją nie potrafisz go włożyć (bo np nie umiesz czytać) to poproś koleżanki albo matkę o pomoc.

a z tym dostaniem okresu na studniówce to niezła beka biggrin tak późno dostać ,fenomen

Jaka beka jaka beka = =
Chyba chodzilo o to ze ermin okresu wypadł w tym czasie studniowki = = Przeciez okres ma sie co mieisac a nie raz na rok :/

Faceci i tak nie zrozumieją jakie ciezkie wybaja poczatki z tamponami Razz
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Czw 26 Maj, 2005 12:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Z tym opalaniem to ci nie radze, kiedy były wakacje i akórat byłam nad morzem to mama raszej nie radziła mi sie opalać ... a co do basenu to jak radzily poprzedniczki możesz użyć tamponu .

Numer Gadu-Gadu
6519354
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Czw 26 Maj, 2005 12:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keevek po pierwsze to nie byla jej studniowka.. w moim wieku jest.. , po 2 to nie byl jej pierwszy okres tylko ze zaczal jej sie akurat dzien przed studniowka a wiesz do sunki w podpasce.. troszke niewygodnie i stresujaco..
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 26 Maj, 2005 23:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keeveek napisał/a:
To, że nie umiesz zakładać tamponów to nie problem Razz gorzej, jakbyś nie umiała pływać Wink
a jak nawet z instrukcją nie potrafisz go włożyć (bo np nie umiesz czytać) to poproś koleżanki albo matkę o pomoc.

a z tym dostaniem okresu na studniówce to niezła beka biggrin tak późno dostać ,fenomen

hyhyhyh poleffff biggrinbiggrin:biggrinbiggrin poczucie humoru to masz niezłe Razz

Numer Gadu-Gadu
730730
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 27 Maj, 2005 13:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

staram się jak moge, ale dostaję niską premię za nadgodziny

Numer Gadu-Gadu
1550297
werusia9 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 29 Maj, 2005 15:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jest jeszcze jeden problem. Nie mam siana, a mama nie da mi na tampony, na pewno nie bedzie mi kazala ich używać.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7471408
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Nie 29 Maj, 2005 15:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Too popros mame o kase po prostu na wyjazd, że se lody kupisz czy coś a pójdziesz do sklepu po tampony. Nie musisz mówić na co wydajesz. Ale lepiej przygotuj się na to że nie będziesz mogła pływać bo pewnie Ci się nie uda za pierwszym razem. I pamiętaj żeby zwinąć sznureczek Razz ni obcinaj Razz
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 29 Maj, 2005 15:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a jaka jej robi roznice czy kupi ci tampony czy podpaski ?
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Nie 29 Maj, 2005 15:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

napisała że mama jej nie pozwoli...wiesz niektórzy uważają że to neizdrowe itp (tak jak moja mama)
Powrót do góry
AloneMoon Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 30 Maj, 2005 15:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja tez tak uwaza :/
Ze szkodzi pochwie ...

Zamow pierw darmowe probki.>> TU <<
Jak ci sie spodoba uzywanie Tamponow to dopiero kup cale paczki.
Ale mozesz tez odwrotnie :3
Jesli mama nie chce dac pieniedzy to powiedz ze (jak juz powiedziane) chcesz na loda,albo na jakis ciuch Wink

Numer Gadu-Gadu
2064691
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu