Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 03 Maj, 2005 22:56
taaa pan kwasniewski and pan walesa... se raczke podali a potem walesa sie tlumaczyl ze zrobil to tylko dla papieza.. wiec po h*** cos robi jak potem sie tlumaczy dlaczego tak zrobil i ze to nie z wlasnej woli..
Od pewnego czasu testuję GG 7.0 teraz już 7.0 beta v0.0.2
od razu mówię, jesli liczy ktoś na jakieś wspaniałe innowacje, to się grubo przeliczy, miedzy wersją ogólnie dostepną a wersją beta nie zaobserwowałem zbyt daleko idących zmian, no po za tym, ze teraz jest ciut szybszy i mniej zwisów, jak do tej pory wykonał, ale to się może zmienić
Klika nowości to jest to, że mozna sobie ustawić opis podczas wyjścia z programu w ustawieniach ustawiam sobie jaki ma być opis w statusie, gdy zamykam program
Na razie to tyle, co mogę powiedzieć o beta wersji
P.S. Big Brad-dziex za takie wielkie napisy ktore swiadcza ze zyje.....
Teraz za chiny nie przeniosę się na Tlena, bo w nowej wersji GG jest dodana mozliwość prowadzenia Wideo-Gadu-gadania, wiec nie przesiądę się na Tlen, bo Tlen ma szczerze mówiąc paskudnie wyglądające Emotikony
Wysłany: Sob 04 Cze, 2005 17:06
Z czystej ciekawosci - BigBrad czy uzyles w podpisie skryptu [ you ]?
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 04 Cze, 2005 18:23
HeyaH napisał/a:
Z czystej ciekawosci - BigBrad czy uzyles w podpisie skryptu [ you ]?