dziewczyno, w wieku dojrzewania powstają rózne zaburzenia.. niedowaga, prosie.. tzn.. pryszcze na nosie , nieświeża cera, przetłuszczające się włosy.. później organizm już przyzwyczai się do zmian i wszystko będzie znacznie łatwiej uregulować
Dziewczyna to dziewczyna! Powinna miec na czym "siedziec" i czym "oddychac" ale co za dużo to nie zdrowo więc od tego są odpowiednie <uwaga: ZDROWE!> diety <a nie glodzenie sie> czy nawet malutka rundka po osiedlu przed pojsciem do budki ;]
"You're beautiful no matter what they say
Words can't bring u down
You're beautiful in every single way..."
Poza tym kazdy "cos" w sobie ma więc trzeba to wyeksponowac:)
czy pisząc 'coś' miałaś na myśli to co wcześniej, czyli tyłek i piersi? bo to własnie można wyeksponować. Jeśli uważasz, że dziewczyny to tylko pupa i cycki no to ja wolałbym być gejem..
Zle mni zrozumiales... <ale sorry...nawiazujac do Twojej wypowiedzi i nie obrazajac innych chlopakow... na co wy sie gapicie???> "to cos" to usmiech, ladne oczy, wlosy czy nawet poczucie humoru! Nikt nie musi byc piekny zeby byc super. A ktos juz napisal ze w oczach drugiej polowki jestesmy najpiekniejsi...
tak, tak, tak, bo wszystkie dziewczyny w szkole mają biusty wielkości melonów i one rzucają się pierwsze w oczy.. - -" jesu, za kogo nas mają te wszystkie dziewczyny - -" a może tak piszesz bo masz małe i tak próbujesz usprawiedliwić to, że nikt nie zwraca na Ciebie uwagi?
_________________ My life is over and so is YOURS
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 14 Cze, 2005 20:23
Keeveek napisał/a:
tak, tak, tak, bo wszystkie dziewczyny w szkole mają biusty wielkości melonów i one rzucają się pierwsze w oczy.. - -" jesu, za kogo nas mają te wszystkie dziewczyny - -" a może tak piszesz bo masz małe i tak próbujesz usprawiedliwić to, że nikt nie zwraca na Ciebie uwagi?
Lolz
Mam normalne aczkolwiek nie małe
Pisze na co zwracają uwagę... serio !
a Ty to ile masz? zimowałaś może? zresztą w wieku 12 lat.. wątpię, że masz takie cycki, że nie widać Cię zza nich... nie przesadzajmy.. zresztą.. trochę racji masz, bo w wieku 12 lat dziewczyny głównie są często wyższe od chłopców bo wczesniej zaczeły dojrzewać i rosnąć dlatego niżsi faceci patrząc przed siebie widzą wasze cycki! yea!
_________________ My life is over and so is YOURS
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 14 Cze, 2005 20:34
Keeveek napisał/a:
a Ty to ile masz? zimowałaś może? zresztą w wieku 12 lat.. wątpię, że masz takie cycki, że nie widać Cię zza nich... nie przesadzajmy.. zresztą.. trochę racji masz, bo w wieku 12 lat dziewczyny głównie są często wyższe od chłopców bo wczesniej zaczeły dojrzewać i rosnąć dlatego niżsi faceci patrząc przed siebie widzą wasze cycki! yea!
Dokładnie to mam 12 lat 3 miesiące i 18 dni
a takich wielkich cycków że ledwo mnie zza nich widać to nie mam
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Wto 14 Cze, 2005 22:09
Keeveek napisał/a:
przykladowo u mnie w klasie wiekszosc uwielbia sie gapic na biusty, i sami sie do tego przyznaja..
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 14 Cze, 2005 22:17
u mnie jakos sie tak nie gapia.. przynajmniej na osoby z mojej klasy.. znudzilysmy sie im <lol> nie no jakos tego nie zauwazylam i w sumie dobrze bo wkurza mnie to..