| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Pytanie do chłopaków
Autor Wiadomość
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 14 Cze, 2005 22:55   

co jest zlego w spogladaniu na bisty? ;] Dziewczeta, spokojnie, jezeli ktos w nie Wam zaglada, to tylko powinno byc dla Was komplementem. Chyba, ze traktuje Was wylacznie jako cycki ;].
Przejdź na dół
Sebo Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 14 Cze, 2005 22:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a mi się podobają takie jak nasty:D
http://laaska666.w.interia.pl/fotki/19.JPG to nasze wspólne zdjęcie:)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
6345828
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 14 Cze, 2005 23:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no coz, koniec koncow.. jesli sie and tym zastanowic.. to patrzenie przez chlopakoe na obeicy biust czy pupe jest czyms calkiem normalnym Razz ale dla dziewcyzn niekoniecnzie przyjemnym.

H. Poświatowska
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 15 Cze, 2005 21:22   

Shaleniec napisał/a:
ale dla dziewcyzn niekoniecnzie przyjemnym.

Ano wlasnie.
Ost. szlam przez szkole (co czesto robie biggrinbiggrin) i jakis koles mi sie perfidnie na tylek patrzyl i zaczal glosno komentowac (stal z jakimis menelami), to podeszlam i mu wpieprzylam (jeeea lapa heyah :>)... Potem unikalo mnie pol meskiej czesci szkoly biggrin

Ano u mnie w klasie... to tak jak u wierzby, sami sie do tego przyznaja i coz (mi to tam wisi bo w moim przypadku nie maja na co patrzec).

Keeveek - przeciez nikt nie twierdzi, ze kazdy facet dobiera dziewczyny wg. wielkosciu biustu czy ee tego czy mu sie jej tylek podoba. Ty patrzyz na twarz, Heniek na pupe, wladek na cycki.
Powrót do góry
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 16 Cze, 2005 08:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja jakos tak jak sobie stoje np. tylem do jakiegos chlopaka to zawsze wyczuje ze sie gapi.. jestem jakas przewrazliwiona chyba Neutral

H. Poświatowska
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 16 Cze, 2005 12:02   

nie wiem o co dokońca wam chodzi bo całości nie chce mi sie czytać...lecz mowa tu o charakterze czy wyglądzie...tio oto moja filozofia w tym względzie

pierwszym aspektem poznania jest ładność, to definiuje czy dziewczyna wygląda uroczo i nawet słodko w każdym momencie swojego bycia, niezależnie od sytuacji czy czasu...
pierwszym aspektem pożądania jest seksowność owej to pierwsze spojrzenie na nią powie czy chciałoby sie wskoczyć jej w majtki czy nie jeżeli nie to znaczy ze taka osoba odpycha wyglądem i przejscie do dalszych aspektów jets niemożliwe
drugim aspektem pozanania są obyczaje, czyli to jak reaguje i jaką ma wizje świata ewentualna partnerka
drugim aspektem pożądania jest czas, czyli pragnienie zapomnienia sie w chwilach z tą osobą
trzecim aspektem pożądania i poznania jest przyjaźń do tejże ukochanej osoby, czyli potrzeba bycia blisko owej, a także partnerki intelektualnej, rywalki, posiadana wspólnych celów i tego że w chwili słabości lub bezsilności wesprze

wątpie czy bez chociażby jednego aspektu można naprawde pokochać...a na to sie wiąże...to że zauracza, jest piękna(lub poprostu zadbana), odpowiednie dla podmiotu zachowanie, znośna obecnośc i przyjaźń

także nie wydaje mi sie by dziewczyny widziały to jakoś na tyle znacznie inaczej, niż wyżej opisane wobec dziewczyn, że zmieniałoby to sytuacje z gwałtu na samobójstwo

mój post zniknął...zakładam ze przez przypadek:>

na discovery dowodzili ze piekne jest to co jest symetryczne i osoby o symetrycznej budowie twarzy maja wieksze powodzenie w życiu :>
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 16 Cze, 2005 15:59   

ja naprawde Was, kobiety, nie rozumiem...
Powrót do góry
KaCha:) Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 16 Cze, 2005 16:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak chca to niech sie gapia, ich problem. My dziewczyny nigdy nie zbadamy tajnikow czelusci ich tajnego umyslu Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3245816
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Czw 16 Cze, 2005 17:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Próżność próżnością = =
Ale do cholery jasnej ... Tak tak = = stawiajmy na wygląd ... bo to jest furtka do [przyszlosci ... = =
( u kobiet ) piersi tylek brzuch bla bla bla ...
( u facetow ) tors tylek oczy wlosy ... bla bla bla ...

= = Z takim poglądem ... Yh jesli tak dalej pojdzie kolejne pokolenia to beda lalki barbie po min 10 operacjach lub z tapetą na twarzy .... makijazem permamentnym ... bla bla bla ... I faceci metroseksualni ktorzy beda mysleli ze sa trendi - - A inteligencja w spoleczenstwie bedzie na poziomie jamochłonów = =

Kosmetyka ... i operacje plastyczne ... O tu to bedzie rozwój

Ale co wtedy z edukacją i wszystkimi dziedzinami nauki ? = = Staniemy w miejscu ... co ja mowie ... zaczniemy sie cofać ... MY jako spoleczenstwo ...

Podkolorowałam specjalnie aby nadac kontrastu i wyszczególnić te sprawy ...

A na serio ... jak sie nie ma głowy ... to sie pupą nic nie zdziała ...
I nie probujcie mi wmowić ze tak ...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 16 Cze, 2005 17:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jesu.. kobieto.. przecież charakteru nie widzisz na pierwszy rzut oka - -" NAJPIERW jest przeciez wygląd, ktoś pociąga Cię fizycznie, chociaż trochę. Potem jest pierwszy kontakt słowny, już baczniejsze przyglądanie się sobie.. ja osobiście nie mógłbym być z kimś kto mnie nie pociąga.

Jednak patrzenie na tyłek i cycki nie podchodzi pod te początkowe fazy podrywu, tylko raczej pod chamskie i prostackie zachowania które rozmaici dresiarze zapewne wyciagneli z domostw

Numer Gadu-Gadu
1550297
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Czw 16 Cze, 2005 17:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keeveek napisał/a:
jesu.. kobieto.. przecież charakteru nie widzisz na pierwszy rzut oka - -" NAJPIERW jest przeciez wygląd, ktoś pociąga Cię fizycznie, chociaż trochę. Potem jest pierwszy kontakt słowny, już baczniejsze przyglądanie się sobie.. ja osobiście nie mógłbym być z kimś kto mnie nie pociąga.

Jednak patrzenie na tyłek i cycki nie podchodzi pod te początkowe fazy podrywu, tylko raczej pod chamskie i prostackie zachowania które rozmaici dresiarze zapewne wyciagneli z domostw

Nie zakochuje sie w facecie ktorego nie znam ... z charakteru

Btw ... mi chodzilo w sumie ogolnie ... - -") Ze nawet z przyjmowaniem do pracy czy przyjaznią jest roznie obecnie jesli komus ktos nie podpasuje z wygladu to juz charakter nie jest wazny ... ale czy to nie jest przypadkiem niesprawiedliwe ?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sob 18 Cze, 2005 15:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

heheh drogie panie, wy sie tak bulwesujecie, ze faceci patrza sie na cycki czy tylki...ale kobiety wcale nie sa lepsze pod tym wzgledem - co wykazaly badania kinseya (film nawet niedawno o nim zrobili),a potem potwierdzily inne badania (beam(w nie pamietam poprawnej pisowni)- o ile sie nie myle)....u kobiet wyglada to mniejwiecej tak :

w czasie owulacji, kiedy szansa na zaplodnienie jest najwieksza kobiety patrza sie tylko i wylacznia na to czy facet jest zexy - czyli silny, z ladnym cialem taki maczo men (dobra pula genowa dla przyszlego potomka) - najawazniejszy jest aspekt fizyczny, dopiero pod koniec cyklu kobiety zwracaja sie ku osobnikom moze slabszym fizycznie ale za to czulym, opiekunczym..takim nazwijmy to cieplym kluchom, ktorzy i na dom zarobia i zmienia pieluche dziecku(czyli dobry opiekun dla potomstwa)

oczywiscie mowie tu o cechach wygladu bardzo przerysowanych (wszak chyba kazdy wie jak wyglada taki maczo, a jak np fizyk molekularny)..jednakze nie da sie przeskoczyc pewnych cech, ktore klasyfikuja nas jednak jako zwierzeta...Smile

kobiety moze sa bardziej subtelne, co nie znaczy ze swojego popedu nie maja Wink
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 20 Cze, 2005 11:29   

a najbradziej pędzą i co dla nich jest najważniejsze nawet o 20-30% bardziej to zasoby materialne od wyglądu
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Pon 20 Cze, 2005 13:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tsej no akurat mi tego zarzucic nie mozesz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Kosta
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 20 Cze, 2005 14:43   

Niektórym to nie pasuje i tyle. A zresztą...
Powrót do góry
Strona 6 z 7 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Odpowiedz do tematu