No przyznam że też nie mogę się już doczekać następnego "wydania"
Autorzy ciekawie to wymyślili
Może zaczną się całować w parku ? xD a bałwan się potem dołączy xDD
Yy poprawka ... Autor
A pzoatym na forum losuxa mozemy wplynac na bieg zdarzen lub wymyslic new postać
Yy poprawka ... Autor
A pzoatym na forum losuxa mozemy wplynac na bieg zdarzen lub wymyslic new postać
Pretty Freak nie czyta forum " Odcinki" i forum " Postacie" wiec raczej nie narysuje nowych pomysłów.
BTW. Losuxa czytam o jego prawie początku. Mam koszulkę losuxa - ze Svenem i Tom'Ashem. a najbardziej lubie Tom'Asha.
Niezły hardkor ;-)
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 21 Kwi, 2005 08:25
siema baśq ;] a ile zabuliłas [włącznie z dostawą] ?
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 30 Kwi, 2005 14:36
Kinga napisał/a:
codi napisał/a:
Yy poprawka ... Autor
w dziale faq (?) pisze, ze on i tak ma wlasny plan i sam wszysto wymyśla
co do koszulek - ja mam tą z bałwanem ^^ i kupuję kubek :>
Sven powinien byc z Natalka, normalna dziewczyna <skora do powiecen> i raczej normalny chlopak... pasuja do siebie ;] Chociaz przy Pudziance mialby wieksze poczucie bezpieczenstwa, hyhy. Kasia to hmm... typowa blondi <choc czarna w komiksie, ale niewazne;p> i nie powinen zawracac sobie nia glowy ;]
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 16 Cze, 2005 20:44
KaCha:) napisał/a:
Sven powinien byc z Natalka, normalna dziewczyna <skora do powiecen> i raczej normalny chlopak... pasuja do siebie ;] Chociaz przy Pudziance mialby wieksze poczucie bezpieczenstwa, hyhy. Kasia to hmm... typowa blondi <choc czarna w komiksie, ale niewazne;p> i nie powinen zawracac sobie nia glowy ;]
A wg. mnie PFreak chce to odciagnac, zeby z Losuxa nie zrobila sie porywajaca telenowela
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 17 Cze, 2005 13:33
Cytat:
Kasia to hmm... typowa blondi <choc czarna w komiksie, ale niewazne;p> i nie powinen zawracac sobie nia glowy ;]