oj wydaje mi sie, ze na swiecie sa ludzie zdolni dot eog, zeby wynalezc lekarstwa na wszystko.. rzeczywiscie jednak gdyby mieli pienaidz ena rozne eksperymenty, badania, nowoczesne urzadzenia itp. to byloby im latwiej..
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 16 Cze, 2005 22:13
przemysl farmaceutyczny zapobiegl by takim wynalazkom.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Czw 16 Cze, 2005 22:41
gdyby tak bylo nikt nie nie pozwolila zeby np papiez umarl.. a wymyslic.. na pewno sie da, ale widocznie nie znalazla sie narazie osoba ktora by potrafila
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pią 17 Cze, 2005 11:31
A nie sądzisz że pod koniec zycia był troche jak roślina ? Męczył się i to bardzo... gdyby dało się go wyleczyć z choroby Parkinsona... zresztą gdyby się dało wszystko leczyć, to moglibyśmy być nieśmiertelni, gdybyśmy nie zgineli w inny sposób ;P a trzeba pamiętać, że pod wpływem antybiotyków i innych leków, bywa tak że wirusy i bakterie też mutują, w końcu teoria doboru naturalnego działa ;]
nie zawsze można byłoby nadążyć.
eh, a nie wuazasz, nastygirl, ze czas, od ktorego papiez zachorowal a do ktorego umarl to troche za malo na wynalezienie cudownego lekarstwa? nawet nie byloby sensu probowac, bo an takie wynalazki trzeba dzisiątkow lat...
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
A nie sądzisz że pod koniec zycia był troche jak roślina ? Męczył się i to bardzo... gdyby dało się go wyleczyć z choroby Parkinsona... zresztą gdyby się dało wszystko leczyć, to moglibyśmy być nieśmiertelni, gdybyśmy nie zgineli w inny sposób ;P a trzeba pamiętać, że pod wpływem antybiotyków i innych leków, bywa tak że wirusy i bakterie też mutują, w końcu teoria doboru naturalnego działa ;]
nie zawsze można byłoby nadążyć.
jak roślina to on nie był pomyliłaś chyba pojęcia bo papież podczas choroby mógł się poruszać, normalnie kontaktował i gdzyby nie choroba to by też normalnie mówił, a ludzi którzy są jak roślina nie mówią, nie ruszają się wgogóle nie kontaktują.
_________________ I love my sweet heart
....zamknięty cały świat w króciutkim słowie "MY"
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 20 Cze, 2005 10:44
bylo na to duzo czasu... no i tak samo moze byc z kazdym innym.. czas zadecyduje o tym czy sie go wyleczy czy nie.. wiec nie tylko pieniadze tu odgrywaja wielka role