w w-11 maja takich kiepskich aktorow, ze jak to ogladam dla zabicia nudy, to az mi sie zygac chce taka jedna babka totalnie nie wyraza emocji, nic a nic, wszystko mowi ciagle tym samym jednym tonem i ma ciagle ten sam wyraz twarzy i jest chooolernie nudna. Ciekawe czy gdyby niby jej syna by zabili, to czy tez zachowywala by sie tak flegmatycznie.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 20 Cze, 2005 00:06
ale i tak lubie se czasem w11 obejrzec.. czasami fajne sa historyjki a czasami to przypominaja jakies fragmenty telenoweli.. kochanek babki zabil z jej synem jej meza itd.. ;p
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Pon 20 Cze, 2005 15:42
Francesca napisał/a:
A ja uwielbiam "Oficera"... Szkoda, że się kończy
Ja również I moim zdaniem jest to najlepszy jaki był dotychczas, polski serial kryminalny
Co do Kryminalnych to bardzo rzadko ogladam, więc nie mam zdania ...
W11 - mhm ... gdyby ci aktorzy-amatorzy to byłoby całkiem, całkiem
taka jest sprawa ludziki ze W11 kreca calkiem niedaleko miejsca zamieszkania mojej bylej anglistki wiec moze ja tam kiedys zobaczymy xD... anywayz - w W-11 główne role grają prawdziwi policjanci [ponoc ta babka miala juz pogrozki, ze jej wpier...], a pozostali aktorzy to zwyczajni ludzie, ktorzy chcieli wziac udzial, ale nie maja zadnego doswiadczenia. Z qmplami KOCHAMY się nabijać z tego programu xD... Kryminalni?.. tacy sobie :]
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Wto 21 Cze, 2005 12:04
AmazonkAA napisał/a:
w w-11 maja takich kiepskich aktorow, ze jak to ogladam dla zabicia nudy, to az mi sie zygac chce taka jedna babka totalnie nie wyraza emocji, nic a nic, wszystko mowi ciagle tym samym jednym tonem i ma ciagle ten sam wyraz twarzy i jest chooolernie nudna. Ciekawe czy gdyby niby jej syna by zabili, to czy tez zachowywala by sie tak flegmatycznie.
Fakt faktem ze sa policjantami :p grać nikt ich nie nauczyl
ja nienawidze w-11, zaś bardzo lubię Kryminalnych, super! polecam
_________________ "Lepiej nie mówić nic, niz mówić o niczym."
"Nie wystarczy urodzić się człowiekem, trzeba nim jescze być."
"Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie."
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Wto 21 Cze, 2005 21:06
oba są głupie ;p sztuczne i w ogóle
_________________ mood for ska
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 22 Cze, 2005 11:15
AmazonkAA napisał/a:
Zgadzam się z tym w 100%. To takie nudne, oglądać coś, co jest takie fałszywe!!! Już by mogli kogoś lepszego znaleźć. Widać za bardzo nie zależy im na popularności filmu...